Нутриціологи розповіли, що у фруктах, які зустрічаються на прилавках магазинів у несезон, з великою часткою ймовірності міститься величезна кількість пестицидів і нітратів. За їх словами, виробники обробляють плоди хімікатами, щоб ті довше зберігали товарний вигляд, інформує Ukr.Media, передають Патріоти України.
Особливу увагу приділяйте вибору ранніх яблук, оскільки вони містять дифеніламін — один із найбільш канцерогенних консервантів. Є один спосіб, як визначити, піддавалося яблуко хімічній обробці чи ні. Для цього помістіть його в гарячу воду. Якщо на поверхні утворилася масляниста плівка, фрукт потрібно викинути, пояснили експерти. Також фахівці порадили відмовитися від винограду, полуниці, нектаринів і персиків. Бо навесні ці фрукти найчастіше піддаються хімічній обробці.
Знавці автомобілів дали поради автовласникам, які стикалися з такою проблемою, як дивний скрип під капотом автомобіля, передають Патріоти України. Так, видання the-sun.com наводить думку майстра, який десятиліттями займається ремонтом автомобілів. Він ...
Наші рішення, інтуїція й навіть те, що нам подобається на підсвідомому рівні, можуть багато сказати про майбутнє. Подивіться на зображення листя й оберіть те, яке вам найбільше до душі. Ваш вибір покаже, які зміни та досягнення чекають попереду, переда...