
Нутриціологи розповіли, що у фруктах, які зустрічаються на прилавках магазинів у несезон, з великою часткою ймовірності міститься величезна кількість пестицидів і нітратів. За їх словами, виробники обробляють плоди хімікатами, щоб ті довше зберігали товарний вигляд, інформує Ukr.Media, передають Патріоти України.
Особливу увагу приділяйте вибору ранніх яблук, оскільки вони містять дифеніламін — один із найбільш канцерогенних консервантів. Є один спосіб, як визначити, піддавалося яблуко хімічній обробці чи ні. Для цього помістіть його в гарячу воду. Якщо на поверхні утворилася масляниста плівка, фрукт потрібно викинути, пояснили експерти. Також фахівці порадили відмовитися від винограду, полуниці, нектаринів і персиків. Бо навесні ці фрукти найчастіше піддаються хімічній обробці.
Знайоме відчуття? Увімкнули платформу на одну серію - і раптом вже світанок. Психологи попереджають: запійний перегляд серіалів може призвести до залежності, порушення сну, погіршення настрою та проблем у стосунках. Експерти радять навчитися дивитися ...
Згідно з результатами нового дослідження, близькість із партнером може сприяти швидшому загоєнню ран. А ще подібного ефекту можна досягти, просто обмінюючись компліментами зі своєю другою половинкою. Дослідження опубліковано в журналі JAMA Psychiatry, ...