Нутриціологи розповіли, що у фруктах, які зустрічаються на прилавках магазинів у несезон, з великою часткою ймовірності міститься величезна кількість пестицидів і нітратів. За їх словами, виробники обробляють плоди хімікатами, щоб ті довше зберігали товарний вигляд, інформує Ukr.Media, передають Патріоти України.
Особливу увагу приділяйте вибору ранніх яблук, оскільки вони містять дифеніламін — один із найбільш канцерогенних консервантів. Є один спосіб, як визначити, піддавалося яблуко хімічній обробці чи ні. Для цього помістіть його в гарячу воду. Якщо на поверхні утворилася масляниста плівка, фрукт потрібно викинути, пояснили експерти. Також фахівці порадили відмовитися від винограду, полуниці, нектаринів і персиків. Бо навесні ці фрукти найчастіше піддаються хімічній обробці.
Ваш смартфон - справжній розсадник бактерій. Дослідження показують, що на екрані телефону їх більше, ніж на сидінні унітазу. Ми беремо гаджет у руки на роботі, під час їжі, а іноді навіть у туалеті - і потім підносимо його до обличчя, передають Патріот...
Коти - неймовірно загадкові істоти, які спілкуються з людьми зовсім не так, як собаки. Один із жестів, який часто дивує господарів - це коли кішка підходить і... демонстративно відвертається. Що це означає насправді? Чи варто ображатися, передають Патр...