
Нутриціологи розповіли, що у фруктах, які зустрічаються на прилавках магазинів у несезон, з великою часткою ймовірності міститься величезна кількість пестицидів і нітратів. За їх словами, виробники обробляють плоди хімікатами, щоб ті довше зберігали товарний вигляд, інформує Ukr.Media, передають Патріоти України.
Особливу увагу приділяйте вибору ранніх яблук, оскільки вони містять дифеніламін — один із найбільш канцерогенних консервантів. Є один спосіб, як визначити, піддавалося яблуко хімічній обробці чи ні. Для цього помістіть його в гарячу воду. Якщо на поверхні утворилася масляниста плівка, фрукт потрібно викинути, пояснили експерти. Також фахівці порадили відмовитися від винограду, полуниці, нектаринів і персиків. Бо навесні ці фрукти найчастіше піддаються хімічній обробці.
Психологічні тести, навіть ті, що здаються легковажними, є корисним інструментом для самопізнання. Вони можуть слугувати відправною точкою для глибокої саморефлексії, дозволяючи нам краще зрозуміти власні внутрішні процеси та реакції. Пройдіть цікавий ...
Переможниця «Битви екстрасенсів» Жанна Шулакова розповіла, як зустріти Новий рік правильно з погляду езотерики. Головна ідея - завершити всі справи та прибирання до магічного Нового року - Йоля (зимове сонцестояння), яке у 2025 році припадає на 21 груд...