Нутриціологи розповіли, що у фруктах, які зустрічаються на прилавках магазинів у несезон, з великою часткою ймовірності міститься величезна кількість пестицидів і нітратів. За їх словами, виробники обробляють плоди хімікатами, щоб ті довше зберігали товарний вигляд, інформує Ukr.Media, передають Патріоти України.
Особливу увагу приділяйте вибору ранніх яблук, оскільки вони містять дифеніламін — один із найбільш канцерогенних консервантів. Є один спосіб, як визначити, піддавалося яблуко хімічній обробці чи ні. Для цього помістіть його в гарячу воду. Якщо на поверхні утворилася масляниста плівка, фрукт потрібно викинути, пояснили експерти. Також фахівці порадили відмовитися від винограду, полуниці, нектаринів і персиків. Бо навесні ці фрукти найчастіше піддаються хімічній обробці.
12 червня за новим календарним стилем (25 червня - за старим) - день пам'яті преподобного Петра Афонського. Цього дня за старим календарним стилем - день пам'яті преподобного Ісаакія сповідника, ігумена обителі Далматської. . Петро Афонський жив у VII...
Жоден покупець, що поважає себе, не стане брати на ринку або в магазині свіжі фрукти і ягоди не дивлячись. Навіть поспіхом, але потрібно уважно оглянути плоди, якщо не на предмет псування, то на наявність ознак обробки хімічними препаратами. Ось що каж...