
Нутриціологи розповіли, що у фруктах, які зустрічаються на прилавках магазинів у несезон, з великою часткою ймовірності міститься величезна кількість пестицидів і нітратів. За їх словами, виробники обробляють плоди хімікатами, щоб ті довше зберігали товарний вигляд, інформує Ukr.Media, передають Патріоти України.
Особливу увагу приділяйте вибору ранніх яблук, оскільки вони містять дифеніламін — один із найбільш канцерогенних консервантів. Є один спосіб, як визначити, піддавалося яблуко хімічній обробці чи ні. Для цього помістіть його в гарячу воду. Якщо на поверхні утворилася масляниста плівка, фрукт потрібно викинути, пояснили експерти. Також фахівці порадили відмовитися від винограду, полуниці, нектаринів і персиків. Бо навесні ці фрукти найчастіше піддаються хімічній обробці.
Не всі ласощі шкідливі - темний шоколад може позитивно впливати на пам’ять і концентрацію, передають Патріоти України. Висновок: маленький шматочок якісного темного шоколаду перед важливим завданням може стати вашим природним «бустером» для мозку.
Цього року Різдво Христове в Україні святкують у четвер, 25 грудня. Це - одне з найголовніших християнських свят для українців. Цього дня народився Ісус Христос від Діви Марії. Існує чимало заборон у це велике свято. Які саме - читайте у матеріалі ТСН....