
Нутриціологи розповіли, що у фруктах, які зустрічаються на прилавках магазинів у несезон, з великою часткою ймовірності міститься величезна кількість пестицидів і нітратів. За їх словами, виробники обробляють плоди хімікатами, щоб ті довше зберігали товарний вигляд, інформує Ukr.Media, передають Патріоти України.
Особливу увагу приділяйте вибору ранніх яблук, оскільки вони містять дифеніламін — один із найбільш канцерогенних консервантів. Є один спосіб, як визначити, піддавалося яблуко хімічній обробці чи ні. Для цього помістіть його в гарячу воду. Якщо на поверхні утворилася масляниста плівка, фрукт потрібно викинути, пояснили експерти. Також фахівці порадили відмовитися від винограду, полуниці, нектаринів і персиків. Бо навесні ці фрукти найчастіше піддаються хімічній обробці.
Неприємний запах у холодильнику виникає швидко, навіть якщо холодильник регулярно мити й стежити за продуктами. Достатньо одного зіпсованого інгредієнта або відкритої упаковки, щоб усередині з’явився стійкий аромат, який не зникає одразу після прибиран...
Їсти, коли на роботі конфлікт, їсти, коли в сім'ї розлади та постійно заїдати будь-який стрес — з такою проблемою стикається кожна третя людина. Як результат ми отримуємо проблеми зі здоров'ям і зайву вагу. Експерти кажуть: не дозволяйте своїм емоціям ...