Ви будете здивовані! Названо "ідеальну різницю у віці", якщо ви хочете, щоб ваше кохання тривало довго

Чи є кохання у парі з різницею у 20? І як визначити ту грань, яка лежить між "ще нормально" і "вже бентежить оточуючих", інформує Ukr.Media, передають Патріоти України.

Однозначну відповідь на це питання навряд чи вдасться дати. Але на основі наявних фактів можна визначити ідеальну різницю у віці. Насамперед варто звернутися до дослідження вчених. Американські психологи стверджують, що партнери з великою різницею у віці менш задоволені стосунками.

У дослідженні йдеться, що найбільш задоволені союзом пари, різниця у віці яких не більше трьох років. Непогані результати у тих, чия різниця у віці становить 4-6 років. Хоча у цієї категорії відсоток задоволеності трохи нижчий. Таким чином, ідеальна різниця не має перевищувати 3 роки.

Експерти також зазначили, що чоловік має бути старшим за дружину на 5-10 років. Він пояснив це тим, що у чоловіків пізніше настає емоційна зрілість. Фахівці запропонували пройти простий тест, щоб розвіяти всі сумніви з приводу партнера, який набагато старший за вас. Психологи запропонували додати до свого віку 10 років, а потім ще стільки ж, а потім поміркувати.

Наприклад, дівчині 20 років, а чоловікові — 40. На думку експертів, обидва партнери у даному разі «молоді та прекрасні». Тридцять і п'ятдесят років — також нормально. З приводу 40 і 60 фахівці зробили застереження «терпимо». Особливо в тих випадках, коли чоловік стежить за здоров'ям та веде активний спосіб життя.

А ви це знали? Коли треба солити картоплю під час смаження

субота, 27 липень 2024, 21:12

Хочете картоплю зі смачною золотою скоринкою? Для цього треба не тільки правильно обробити саму картоплю, а й своєчасно її солити, щоб не було ефекту вареного овоча, передають Патріоти України. У вас вийде хрумка скоринка, якщо ви посолите картоплю піс...

Лише спробуйте! Ось що слід пити на ніч, щоб швидко схуднути і позбутися живота

субота, 27 липень 2024, 17:48

Аби позбутися зайвої ваги без жодних зусиль, дієтологи рекомендують включити до раціону ці корисні напої, але варто пам’ятати, що вони не замінять повноцінного харчування, передають Патріоти України. Розповідаємо, які напої треба пити на ніч, щоб зайві...