Дієтологиня розповіла, який сніданок найкорисніший для людини. Вас це може здивувати, але це не вівсянка. Що потрібно їсти на сніданок, щоб схуднути і отримати достатню кількість енергії на весь день - читайте в матеріалі ТСН.ua, передають Патріоти України.
Більшість людей вранці снідають вівсянкою або просто чашкою гарячої кави. Однак, за словами дієтологині Ларен Манакер, такий варіант не можна назвати корисним. Якщо ви хочете схуднути, бути здоровими і отримувати енергію на цілий день, потрібно звернути увагу на інші продукти.
Варто зазначити, що людський організм насичується не через кількість їжі, яку він споживає, а через мікроелементи, які він отримує разом з різноманітними стравами. Які харчові продукти краще споживати на сніданок, якщо ви хочете протриматися до обіду і не відчувати голоду? Дієтологиня Ларен Манакер вважає, що найкращим джерелом жирів і білків можна назвати звичайні яйця - з них ви можете приготувати смажене яйце, скрембл, яйце-пашот, омлет тощо.
Часто люди думають, що яйця не можуть наситити організм людини, оскільки вони не висококалорійні. Але якщо додати до них інші корисні продукти, багаті на білки і жири, ви отримаєте дієтичний і дуже корисний сніданок, який підійде навіть для схуднення.
Так ви можете відварити кілька яєць і приготувати з них смачні тости з додаванням авокадо. Такий сніданок містить достатню кількість мікроелементів, які не дадуть вам зголодніти до обіду. А ще не забувайте про клітковину. Чудова ідея - додати до свого сніданку сезонні овочі. А якщо ви любите гарячі бутерброди, можете посипати їх натертим сиром. Так ваша страва отримає додатковий білок, а ще кальцій, який бере участь у формуванні кісток.
Виявляється, що один інгредієнт відповідає за такі якості пельменного тіста, як м’якість і еластичність. Нерідко витівка з домашніми пельменями зазнає краху саме через те, що з тістом у господині не склалося, а якщо точніше, то не склеїлося, а в резуль...
При приготуванні м’яса смачним виходить щось одне: або шматок яловичини, або бульйон, в якому він варився. Але є хитрість, завдяки якій і те й те виходить апетитним та смачним. Бульйон, наприклад, можна потім використовувати для приготування супу, пере...