Ви будете здивовані: Названо напій, якій допоможе спалювати калорії увесь день - особливо корисний вранці

Вчені назвали напій, який можна пити вранці, і він допоможе спалювати калорії протягом всього дня. Організму з віком все важче переварювати їжу, оскільки сповільнюється метаболізм. Але є відмінне рішення, передають Патріоти України.

За словами експертів, чорний чай є унікальним напоєм для здоров'я і довголіття людини. Якщо вранці випити чашку такого чаю, то він допоможе спалювати калорії протягом всього дня без додаткових зусиль.

У недавньому дослідженні вчені виявили, що чорний чай ідеально підходить для підтримки тонусу, бадьорості та схуднення. Він активізує обмін речовин і змушує працювати його навіть через кілька годин після вживання. Флавоноїди, які містяться в чорному чаї, дійсно допомагають скинути зайву вагу.

Для експерименту були запрошені добровольці, які щодня пили чорний чай вранці протягом трьох місяців. Ті учасники, які пили чай і дотримувалися нормального раціону харчування – схудли на кілька кілограм. А ось ті, хто пив чай і при цьому вживав шкідливу і жирну їжу у великій кількості – таким результатом похвалитися не змогли.

Проте, обидві групи учасників експерименту відзначили, що крім чорного чаю і раціону харчування, вони не використовували додаткових стимуляцій для зниження ваги: виснажливих тренувань в залі, спеціальних дієт дуже суворих обмежень в раціоні харчування. Ідеальна кількість чаю, яку можна випити за одну добу складає до 4-5 чашок в день. Але варто пам'ятати, що в такому чаї міститься кофеїн.

Не робіть так! ТОП-2 продукти, які не можна додавати у фарш для котлет

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:13

Важко знайти господиню, яка ніколи не займалася виготовленням котлет. Справа в тому, що ця м’ясна страва є неймовірно апетитною та поживною. Її люблять гурмани різного віку. І все ж любителі поїсти далеко не завжди задоволені домашніми котлетами, перед...

От у чому секрет! Навіщо під час варіння бульйону досвідчені господині додають оцет

п’ятниця, 19 квітень 2024, 10:15

Зазвичай бульйон з’являється у нашому раціоні в основному для того, щоб покращити стан здоров’я, передають Патріоти України. Ця страва вважається неймовірно корисною. Тому бульйон часто входить у рекомендації дієтичного харчування, а також допомагає шв...