Ви будете здивовані! Названо овоч, який врятує хліб від плісняви

Надзвичайно сумно стає, коли зранку перед роботою замість того, щоб приготувати собі сендвіч, людина спостерігає плісняву на останньому шматку хліба. Для того, щоб ваші ранки не були зіпсованими цвілим хлібом, потрібно вміти правильно його зберігати, передають Патріоти України.

У світі існує досить багато методів, завдяки яким свіжість хлібу можна продовжити на декілька днів. Одним з таких методів поділилось видання Mirror із посиланням на TikTok блогера @katya.mackle.

За словами блогерки, для того, щоб хліб довше зберігався, потрібно використовувати стебло селери. Тоді хліб не буде висихати та покриватись пліснявою протягом двох-трьох тижнів. Покладіть 2-3 палички стебла селери у пакет із хлібом та загорніть його, як зазвичай. Блогерка також повідомляє, що використання селери, як засобу для продовження терміну зберігання хлібу, не змінює ні його смак, ні структуру, а також не додає зайвого запаху.

ТОП-3 продукти, з якими курячий бульйон буде ідеальним

четвер, 16 травень 2024, 11:14

Багато господинь помилково вважають, що зварити ідеальний бульйон дуже легко: достатньо залити курку водою і поставити на вогонь. Але насправді тут є низка нюансів, без дотримання яких неможливо приготувати ідеальний бульйон. Щоб курячий бульйон вийшов...

Це справді працює! ТОП-6 порад, як подолати потяг до нездорової їжі

четвер, 16 травень 2024, 10:56

Дуже часто, коли ми даємо собі обіцянку харчуватися лише дієтичними та здоровими продуктами, нашої рішучості вистачає ненадовго. Або ж тривалий період здорової дієти закінчується зривом і безконтрольним переїданням морозива, тортів, піци та смаженої ка...