Овочі вважаються одними з найкорисніших продуктів. Вони багаті різноманітними вітамінами, які необхідні нашому організму, особливо взимку. Але є один овочі, який навпаки може нашкодити, передають Патріоти України
Редакція FoodOboz розповість, який овоч є найшкідливішим. Його вживання варто суттєво обмежити.Без цього продукту багато українців просто не уявляють свого раціон. Можуть його їсти на сніданок. обід та вечерю. Мова йде про всім відому картоплю. І якщо повністю відмовитись від неї не виходить, то варто хоча б спробувати зменшити кількість овочу в раціоні.
В чому шкода картоплі
Вся небезпека полягає у високому вмісті крохмалю, який є дуже калорійним. Також, картопля порушує водний баланс організму, тому що виводить з нього рідину. Тому є ризик підвищення цукру в крові.
Небезпечною картопля є також через те, що в ній може бути соланін – токсин, який є саме в зелених плодах. Після вживання такого продукту ви одразу відчуєте погіршення самопочуття. Якщо ви все ж вживаєте картоплю – вона повинна бути холодною і в шкірці. Так крохмаль буде засвоюватись краще. Слідкуйте, щоб плоди були стиглі, без зелених ділянок.
Інсульт – надзвичайно поширений стан. Щороку з інсультами в Україні госпіталізують понад 145 тисяч осіб. Передумови, що значно підвищують ризик виникнення цього стану, медики називають факторами ризику, передають Патріоти України. "Ефективна профілакти...
У холодну пору року лобове скло автомобіля швидко покривається льодом, а двірники примерзають. Уникнути цього допоможе простий спосіб, для якого не потрібні спеціальні засоби – лише речі, які є майже в кожному домі. Про це повідомило видання The Sun, п...