Овочі вважаються одними з найкорисніших продуктів. Вони багаті різноманітними вітамінами, які необхідні нашому організму, особливо взимку. Але є один овочі, який навпаки може нашкодити, передають Патріоти України
Редакція FoodOboz розповість, який овоч є найшкідливішим. Його вживання варто суттєво обмежити.Без цього продукту багато українців просто не уявляють свого раціон. Можуть його їсти на сніданок. обід та вечерю. Мова йде про всім відому картоплю. І якщо повністю відмовитись від неї не виходить, то варто хоча б спробувати зменшити кількість овочу в раціоні.
В чому шкода картоплі
Вся небезпека полягає у високому вмісті крохмалю, який є дуже калорійним. Також, картопля порушує водний баланс організму, тому що виводить з нього рідину. Тому є ризик підвищення цукру в крові.
Небезпечною картопля є також через те, що в ній може бути соланін – токсин, який є саме в зелених плодах. Після вживання такого продукту ви одразу відчуєте погіршення самопочуття. Якщо ви все ж вживаєте картоплю – вона повинна бути холодною і в шкірці. Так крохмаль буде засвоюватись краще. Слідкуйте, щоб плоди були стиглі, без зелених ділянок.
Наприклад, змочіть булку водою і поставте її в розігріту до 180 градусів духовку на 5 хвилин — скоринка знову стане хрусткою, а м’якуш — ніжним і м’яким, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Є ще простіший варіант: обгорніть хліб у вологу се...
Смартфони часто звинувачують у тому, що вони заважають зосередитися, проте нове дослідження, опубліковане у Frontiers in Computer Science, доводить, що люди відвертають увагу незалежно від наявності телефону поруч, передають Патріоти України. Експериме...