Ви будете здивовані! Ось що зморшки розкажуть про стан вашого здоров’я

Зморшки на обличчі відображають ваше життя - вони показують, скільки ви смієтеся і як ви любите. Вони також несуть важливе послання: вони розповідають про ваше здоров’я. Підійдіть до дзеркала і дізнайтеся, що ви можете прочитати по зморшках. А також те, як завдяки знанням поліпшити свій стан здоров’я, передають Патріоти України.

Подивіться в дзеркало на своє відображення і перевірте, яку риску на своєму обличчі ви бачите відразу. Вона підкаже, як ви повинні подбати про себе, що їсти, як рухатися і якого лікаря відвідати. Чи є у вас стрес, або можливо щось не так, і вас чекають неприємності, або навпаки: подивіться на своє відображення і вивчіть потреби свої і свого тіла. Так ви дізнаєтеся, як доглядати за собою в цілому.

1. Зморшка горизонтальна на лобі

Вона робить ваші очі грайливими. Ця борозна іноді глибша, іноді знаходиться на самій поверхні. Вона попереджає про глаукому і катаракту або про забивання слізних проток, а також про синдром сухого ока. Якщо ви відчуваєте, що щось звужує вам поле зору, або у вас часто проявляється плаксивість, і через це ви не можете носити лінзи, то слід змінити раціон харчування і пройти дослідження.

Очам допомагають фіолетова чорниця, ягоди і брокколі. Також багаті β-каротином всі помаранчеві овочі і фрукти: гарбуз, перець, морква. Намагайтеся обмежувати глютен, молочні продукти і алкоголь, які ущільнюють слиз в організмі і блокують прохідність.

Захистіть очі від суворих сонячних променів і багатогодинного перегляду екрану, що світиться . Частіше дивіться на зелені рослини і в далечінь.

2. Лев’яча борозна між бровами

Вона з’являється в момент, коли починає боліти горло або постійно мучить кашель. Це ознака частих захворювань дихальних шляхів: ангіни, запалення гортані і бронхів. Зміцнюйте свій імунітет різними способами.

Спробуйте ванни: обливайте тіло водою з душу спочатку холодною, а потім знову гарячою. Цей метод загартовує від простудних захворювань.

У страви додавайте натуральні продукти, які захищають імунітет: часник, цибулю, імбир, лимон, куркуму, корицю, частіше їжте клітуовину і пийте квас з буряка . Замість пельменів і картоплі вибирайте крупу пшоняну, яка по китайській медицині виводить мокроту.

3. Зморшки між очима

Зморшки, які перетинають шкіру між очима, навіть на носі говорять про болі в спині, хребті і попереку. Намагайтеся більше гуляти, бажано з палицями для скандинавської ходьби , завдяки яким ви зміцните м’язи ніг, таза, передпліччя і плечей. До речі такими вправами ви поліпшите свою фігуру і зможете позбутися від навислого животика. Якщо ви не любите ходити, то спробуйте заняття йогою і прості вправи на розтяжку.

У раціоні зробіть акцент на білок, який піднімає настрій. Його досить у рослинах і крупах, особливо в ячмінній. А також в стручкових: бобах, спаржевій квасолі і в жовтому сирі.

4. Долина сліз – зморшки під очима

Вони вказують на можливі проблеми з нирками, печінкою і сечовим міхуром. Те ж саме можна сказати якщо є подушки, які утворюються на повіках. Ви, звичайно ж, можете відвідати лікаря, який порадить вам пити більше води, соків з овочів. Замініть макарони і вареники на овочеві супи і холодець. Вони позбавлять вас від синців під очима.

Кожен день перед сном випивайте настій меліси , який діє розслабляюче на печінку і сприяє очищенню крові. Після цього ви перестанете виглядати опухлими.

Обмежте все, що має сіль: крекери, копчені сири, ковбаси і навіть пісочне печиво, а також знеболюючі ліки, тому що вони мають в своєму складі натрій.

5. Хом’яки – зморшки збоку від носа до куточків рота

Вони вказують на проблеми з кровообігом, можливу гіпертензію або на виразку шлунка. Почніть піклуватися про свій шлунок, але з розумом . Зменшіть кількість споживаної жирної і … сирої їжі, тому що перша піднімає холестерин і дозволяє проявлятися варикозному розширенню вен, а друга порушує кількість шлункового соку і ускладнює травлення. Рухайтеся, ходіть, але не бігайте. І їжте варені і тушковані страви, а також фрукти.

6. Зморшки між нижньою губою і підборіддям

Вони є сигналом того, що страждає ваша нервова система. Ви можете страждати від епілептичних припадків, різних фобій і депресивного стану. Також вони змінюють зовнішній вигляд бороди.

Медитуйте, відключайте всі звуки, шукайте пристрасть, яка осяє ваші дні. Подбайте про аромати навколо себе і мийте волосся регулярно, щоб насолодитися своїм відображенням у дзеркалі.

Їжте багато жирної риби, а також волоські горіхи . Наливайте в салати і в супи лляне масло або рапсове, які мають багато жирних кислот омега-3. Ваш мозок їх потребує. Потурбуйтесь про себе, і це обов’язково позитивно вплине на стан вашого обличчя.

Лише спробуйте! Ось що слід пити на ніч, щоб швидко схуднути і позбутися живота

субота, 27 липень 2024, 17:48

Аби позбутися зайвої ваги без жодних зусиль, дієтологи рекомендують включити до раціону ці корисні напої, але варто пам’ятати, що вони не замінять повноцінного харчування, передають Патріоти України. Розповідаємо, які напої треба пити на ніч, щоб зайві...

Є секрет! Як варити макарони, щоб вони точно не злиплися

субота, 27 липень 2024, 17:08

Під час варіння макаронних виробів у недосвідчених господинь буває прикрість: макарони розварилися, злиплися або прилипли до дна каструлі. Щоб цих казусів не було, достатньо знати декілька правил, передають Патріоти України.