Ви будете здивовані! Психологічний тест у картинці розповість правду про вас

Образи, які ви побачите першими, підказує підсвідомість. На малюнку кожен першим побачить те, що йому близько і що його непокоїть. Запам'ятайте перше враження та прочитайте, що воно означає, передають Патріоти України.

Губи

Якщо ви спочатку побачили на картинці губи, ви приймаєте людей і обставини такими, як вони є. Ви не шукаєте таємних сенсів і нічого не домальовуєте в уяві. Такі люди живуть без ілюзій.

Дерева

Ви схильні ідеалізувати оточуючих та життєві ситуації. А ваші амбіції дозволяють досягти багато чого у вибраному напрямку. Ви завжди можете вирішити питання з найкращим для себе результатом.

Коріння

Ви любите, коли навколо все змінюється, не без вашої участі у позитивних процесах. Ви прогресивна людина і по-справжньому дбаєте про те, щоб змінити світ на краще.

Доступні всім! Дієтолог назвав продукти та напої, які підтримують здоров'я печінки

субота, 20 квітень 2024, 10:57

Печінка відповідає за багато процесів в організмі: від виробництва білків, холестерину та жовчі до зберігання вітамінів, мінералів і запасів енергії у вигляді глікогену. Вона також розщеплює токсини, такі як алкоголь, ліки та природні побічні продукти ...

Містять багато колагену! ТОП-5 продуктів, які допоможуть зберегти молодість

субота, 20 квітень 2024, 10:42

Старший науковий співробітник Absolute Collagen, доктор Дейв Рейлі пояснив Еxpress, як продукти, багаті колагеном, можуть допомогти зберегти шкіру міцною та пружною, передають Патріоти України. За його словами, колаген є основним компонентом наших зв’...