Ви будете здивовані! Секрет смачного супу, або Чому неочищена цибулина стала новим хітом кулінарії

Цибуля надає неймовірно багатий смак будь-якому бульйону. Однак не всі люблять, коли шматочки овоча плавають у супі, передають Патріоти України.

Досвідчені господині обдурили систему й кладуть у каструлю одразу цілу цибулину, а коли страва приготована, просто її виймають. Однак фахівці розкрили ще одну користь такого способу приготування, інформує Ukr.Media.

Річ у тім, що ненарізана цибуля разом із невеликими корінцями в нижній частині цибулини вважається корисною. Саме тому хитрі господині варять її просто так, не зрізуючи все, що прийнято вважати зайвим.

Є й ті, хто не чистить цибулю зовсім. Коренеплід кидають у каструлю прямо в лушпинні, яке віддає всі вітаміни в бульйон. Крім того, цибулева оболонка вбирає в себе всі консерванти та інші шкідливі речовини. Доваривши суп, ви їх позбудетеся разом із викинутим овочем.

Поділилися досвідчені господині й рецептом особливої страви, яку вважають дуже корисною. У каструлю з м'ясом потрібно покласти кілька цибулин і варити близько двох годин. Бульйон виходить дуже насиченим і поживним.

Секрет італійців: Чому варто пити каву з лимоном щоранку

середа, 13 серпень 2025, 18:45

Додавати лимон у каву може здаватися незвичним, але ця проста комбінація має помітний ефект на травлення, передають Патріоти України. Кофеїн і лимонна кислота стимулюють роботу кишечника, допомагаючи природньому перетравленню їжі. Все більше людей почи...

Кава натщесерце: Як вона впливає на ваш кишківник - наукове пояснення

середа, 13 серпень 2025, 18:12

Більшість із нас тягнеться до чашки кави відразу після пробудження. Але чи дійсно це найкраща ідея, передають Патріоти України. Чи допомагає кава засвоювати сніданок, чи навпаки — викликає печію та дискомфорт у шлунку? Дослідження показують, що вживан...