Ви будете здивовані! Секрет смачного супу, або Чому неочищена цибулина стала новим хітом кулінарії

Цибуля надає неймовірно багатий смак будь-якому бульйону. Однак не всі люблять, коли шматочки овоча плавають у супі, передають Патріоти України.

Досвідчені господині обдурили систему й кладуть у каструлю одразу цілу цибулину, а коли страва приготована, просто її виймають. Однак фахівці розкрили ще одну користь такого способу приготування, інформує Ukr.Media.

Річ у тім, що ненарізана цибуля разом із невеликими корінцями в нижній частині цибулини вважається корисною. Саме тому хитрі господині варять її просто так, не зрізуючи все, що прийнято вважати зайвим.

Є й ті, хто не чистить цибулю зовсім. Коренеплід кидають у каструлю прямо в лушпинні, яке віддає всі вітаміни в бульйон. Крім того, цибулева оболонка вбирає в себе всі консерванти та інші шкідливі речовини. Доваривши суп, ви їх позбудетеся разом із викинутим овочем.

Поділилися досвідчені господині й рецептом особливої страви, яку вважають дуже корисною. У каструлю з м'ясом потрібно покласти кілька цибулин і варити близько двох годин. Бульйон виходить дуже насиченим і поживним.

А ви це знали? Чому не можна дарувати годинники - стародавня прикмета, у яку досі вірять

п’ятниця, 10 жовтень 2025, 23:10

Багато людей переконані, що годинник - один із найнебезпечніших подарунків. Хоча на перший погляд це практична і стильна річ, у народі існує безліч прикмет, які пов’язують цей подарунок із розлукою, сварками й навіть нещастями, передають Патріоти Украї...

Повернення коштів і чарджбеки: як захистити бізнес від шахрайства та зберегти репутацію

п’ятниця, 10 жовтень 2025, 19:05

Повернення коштів — нормальна частина сервісу, а чарджбек (спір по транзакції через банк клієнта) — ризик для доходу й репутації. Якщо поверненнями ви керуєте самі, то чарджбек б’є по комісіях, підвищує «ризиковий» рейтинг мерчанта і може призвести до ...