Ви будете здивовані! Секрет смачного супу, або Чому неочищена цибулина стала новим хітом кулінарії

Цибуля надає неймовірно багатий смак будь-якому бульйону. Однак не всі люблять, коли шматочки овоча плавають у супі, передають Патріоти України.

Досвідчені господині обдурили систему й кладуть у каструлю одразу цілу цибулину, а коли страва приготована, просто її виймають. Однак фахівці розкрили ще одну користь такого способу приготування, інформує Ukr.Media.

Річ у тім, що ненарізана цибуля разом із невеликими корінцями в нижній частині цибулини вважається корисною. Саме тому хитрі господині варять її просто так, не зрізуючи все, що прийнято вважати зайвим.

Є й ті, хто не чистить цибулю зовсім. Коренеплід кидають у каструлю прямо в лушпинні, яке віддає всі вітаміни в бульйон. Крім того, цибулева оболонка вбирає в себе всі консерванти та інші шкідливі речовини. Доваривши суп, ви їх позбудетеся разом із викинутим овочем.

Поділилися досвідчені господині й рецептом особливої страви, яку вважають дуже корисною. У каструлю з м'ясом потрібно покласти кілька цибулин і варити близько двох годин. Бульйон виходить дуже насиченим і поживним.

А ви це знали? Навіщо досвідчені водії з'їдають часточку лимона перед далекою дорогою

неділя, 27 квітень 2025, 18:38

Досвідчені автомобілісти, які раніше розповіли, чи варто їздити на перекачаних шинах, порадили дуже корисну звичку: щоразу з’їдати дольку лимона перед тим, як сісти за кермо, пише Arguments.kyiv.ua, передають Патріоти України. Особливо це актуально пер...

Це може здивувати! Скільки кофеїну міститься у зеленому чаї

неділя, 27 квітень 2025, 17:30

Багато з нас не уявляють ранку без чашки кави, адже кофеїн — це перевірений спосіб прокинутися та зібратися з думками. Але чи знали ви, що зелений чай — це також джерело кофеїну, але м’якого, з делікатною дією та користю для здоров’я, передають Патріот...