Ви будете здивовані! Що можна приготувати з пожовклого сала, яке довго зберігається в холодильнику

Сало часто зберігається у холодильнику по кілька місяців. Якщо про нього забути і дістати через півроку, то продукт може мати нетоварний вигляд. Зокрема, сало з часом жовтіє, але це не означає, що його більше не можна використовувати в їжу, передають Патріоти України.

Чим довше сало лежить у холодильнику, тим воно стає жовтішим. Вживати таке сало в їжу можна. Але потрібно розуміти, що смак та аромат такого сала будуть не такі, як у свіжого.

Щоб повторно використати сало, можна дати йому друге дихання, пропустивши через м'ясорубку. Таке сало можна сміливо додавати в борщ, використовувати як смалець. Зберігайте сало у скляній банці, додавши до нього часник, і трохи посоливши. Також можна розтерти сало та порізаний часник у ступці, і у вас вийде намазка на бутерброди.

Щоб сало не псувалося, його потрібно правильно зберігати у холодильнику. Сало швидко вбирає неприємні запахи камери або виражені аромати делікатесів, тому кожен шматок потрібно щільно загорнути в пергамент, газету або тканину, потім у харчову плівку або поліетиленовий пакет, і зберігати в холодильнику в дальньому ящику. Якщо сало законсервувати, або закоптити холодним або гарячим способом, воно зберігатиметься довше.

А ви це знали? Чому досвідчені городники саджають редиску тільки восени

п’ятниця, 22 листопад 2024, 13:00

Осіння посадка редиски має безліч переваг, які принесуть гарний урожай та міцні рослини. Як саме треба правильно саджати редиску під зиму та які нюанси треба знати? РБК-Україна (проект Styler) пояснює, чому посадка редиски восени може стати ідеальним в...

А ви це знали? Кому не можна їсти буряк

п’ятниця, 22 листопад 2024, 11:27

Червоний буряк – корисний та смачний овоч. Однак, поряд з корисними властивостями буряк має серйозні протипоказання, може завдати шкоди людям з певними проблемами зі здоров’ям, передають Патріоти України. Кому не можна їсти буряк . - Людям із сечокам...