Сало часто зберігається у холодильнику по кілька місяців. Якщо про нього забути і дістати через півроку, то продукт може мати нетоварний вигляд. Зокрема, сало з часом жовтіє, але це не означає, що його більше не можна використовувати в їжу, передають Патріоти України.
Чим довше сало лежить у холодильнику, тим воно стає жовтішим. Вживати таке сало в їжу можна. Але потрібно розуміти, що смак та аромат такого сала будуть не такі, як у свіжого.
Щоб повторно використати сало, можна дати йому друге дихання, пропустивши через м'ясорубку. Таке сало можна сміливо додавати в борщ, використовувати як смалець. Зберігайте сало у скляній банці, додавши до нього часник, і трохи посоливши. Також можна розтерти сало та порізаний часник у ступці, і у вас вийде намазка на бутерброди.
Щоб сало не псувалося, його потрібно правильно зберігати у холодильнику. Сало швидко вбирає неприємні запахи камери або виражені аромати делікатесів, тому кожен шматок потрібно щільно загорнути в пергамент, газету або тканину, потім у харчову плівку або поліетиленовий пакет, і зберігати в холодильнику в дальньому ящику. Якщо сало законсервувати, або закоптити холодним або гарячим способом, воно зберігатиметься довше.
Чай після їжі може не лише зігріти, а й допомогти схуднути. Якщо додати до нього кардамон, він перетвориться на справжній напій для здоров’я та стрункої фігури, передають Патріоти України. Кардамон — одна з найдавніших і найцінніших спецій у світі. Йог...
Більшість людей досі сперечається: мити чи чистити, з шкіркою чи без? Дослідники наголошують - саме в шкірці міститься найбільше користі, але водночас і найбільше хімії, передають Патріоти України. Саме в ній зосереджена клітковина, вітаміни, антиоксид...