Ви будете здивовані! Що приховує колір очей - цікавий тест на характер

Визначити характер людини можна не тільки спілкуючись з нею, але і поглянувши в очі. Саме колір очей може розповісти про особливості характеру їх власника, передають Патріоти України.

Деталі

Психологи підготували цікавий тест, який дозволить визначити риси характеру за кольором очей. Пропонуємо ознайомитись з характеристиками кожного типу.

Зелені очі

Зелений колір очей найпоширеніший. Їх власники дуже творчі люди, які мають багато ідей, поряд з ними дуже цікаво. Також психологи твердять, що такі люди дуже пристрасні і вміють привернути до себе увагу представників протилежної статі. Зеленооки можуть стримати емоції, висловити власну думку. Вони волелюбні і відкриті для спілкування.

Карі очі

Власники цього кольору дуже самодостатні і легкі у спілкуванні. Кароокі можуть дати цінну пораду або допомогти знайти креативне рішення з безвихідної ситуації. Також психологи вважають, власники карих очей швидко захоплюються чимось. Вони віддаються повністю родині і стосункам з коханими. Власники таких очей можуть швидко вирішити конфлікт.

Блакитні очі

Власники цього кольору дуже відповідальні і серйозні люди. Вони мають сильний характер, внутрішній стрижень і спроможні витримати випробування долі. Блакитноокі важко йдуть на контакт з новими знайомими, вони майже нікому не довіряють. Завоювати довіру цих людей дорого коштує. Власників блакитних очей дуже важко вивести з себе, вони є уособленням спокою і гарного настрою.

Сірі очі

Власники цього кольору дуже креативні і винахідливі. Вони мають дуже багато життєвої енергії, легко йдуть на авантюри і пригоди. Будь-які складні ситуації і їх вирішення є для них цікавою пригодою і джерелом натхнення. Сіроокі знають про свої сильні і слабкі сторони. Вони також можуть маніпулювати іншими людьми.

Все дуже просто! Як приготувати натуральний дезодорант для чутливої шкіри

четвер, 26 вересень 2024, 23:10

Існує безліч рецептів приготування натурального дезодоранту, але цей цікавий тим, що в ньому, на відміну від інших, взагалі не використовується харчова сода, яка може викликати подразнення шкіри, передають Патріоти України. На сторінці Herbal Academy р...

А ви це знали? Скільки потрібно рухатися, якщо у вас сидяча робота - дослідження вчених

четвер, 26 вересень 2024, 18:48

Вчені підрахували, скільки вправ потрібно робити в день, щоб "компенсувати" сидячу роботу. Згідно з дослідженнями, до 40 хвилин фізичної активності щодня є правильним обсягом, щоб збалансувати 10 годин сидіння на місці, передають Патріоти України. Щопр...