Якщо сало не заморожене, то термін його зберігання досить короткий, передають Патріоти України.
Сало для кожного українця – це той продукт, без якого не обійтися. Тому всі люблять робити стратегічні запаси цього національного смаколика. Сало досить просто зберігати, то чому б ним не запастися? Його можна пересипати сіллю, маринувати в улюблених спеціях чи просто покласти до морозилки, щоб потім нарізати на тоненькі шматочки та смакувати з цибулею й часником. Розповідаємо, як зберігати сало, скільки часу його можна тримати в холодильнику чи погребі.
Головне, сало повинне зберігатися у прохолодному місці. За кімнатної температури продукт "постаріє" за 5-7 днів, стане жовтуватим і матиме специфічний запах. Якщо сало забути на місяць-два в холодильнику, то з ним трапиться така сама історія. Його вже не можна буде вживати, через процес окиснення продукт втрачає свої корисні властивості та може нашкодити здоров’ю.
Антиоксиданти - це природні сполуки, які нейтралізують вільні радикали, захищаючи наші клітини від пошкоджень. Надлишок вільних радикалів може спричинити запалення, передчасне старіння та розвиток хронічних хвороб, таких як серцево-судинні захворювання...
Літо, пікніки та ароматне барбекю - те, що приносить задоволення людям, може серйозно нашкодити собакам. Одним із найбільш ризикованих продуктів, який часто потрапляє до миски чотирилапих, є звичайна ковбаса, передають Патріоти України. За словами експ...