Якщо сало не заморожене, то термін його зберігання досить короткий, передають Патріоти України.
Сало для кожного українця – це той продукт, без якого не обійтися. Тому всі люблять робити стратегічні запаси цього національного смаколика. Сало досить просто зберігати, то чому б ним не запастися? Його можна пересипати сіллю, маринувати в улюблених спеціях чи просто покласти до морозилки, щоб потім нарізати на тоненькі шматочки та смакувати з цибулею й часником. Розповідаємо, як зберігати сало, скільки часу його можна тримати в холодильнику чи погребі.
Головне, сало повинне зберігатися у прохолодному місці. За кімнатної температури продукт "постаріє" за 5-7 днів, стане жовтуватим і матиме специфічний запах. Якщо сало забути на місяць-два в холодильнику, то з ним трапиться така сама історія. Його вже не можна буде вживати, через процес окиснення продукт втрачає свої корисні властивості та може нашкодити здоров’ю.
Зірка шоу Dragon’s Den і бізнесвумен Сара Девіс поділилась своїм “революційним” методом, який не лише відлякує комарів і мошок, але й прикрашає ваш сад або балкон. І все це - без хімії та з мінімальними витратами, передають Патріоти України.
Мангó зазвичай асоціюється з тропічними смузі або десертами, однак цей фрукт заслуговує на набагато більше. Дослідження підтверджують: регулярне вживання манго позитивно впливає на роботу серця та судин, допомагає знизити артеріальний тиск і рівень хол...