Якщо сало не заморожене, то термін його зберігання досить короткий, передають Патріоти України.
Сало для кожного українця – це той продукт, без якого не обійтися. Тому всі люблять робити стратегічні запаси цього національного смаколика. Сало досить просто зберігати, то чому б ним не запастися? Його можна пересипати сіллю, маринувати в улюблених спеціях чи просто покласти до морозилки, щоб потім нарізати на тоненькі шматочки та смакувати з цибулею й часником. Розповідаємо, як зберігати сало, скільки часу його можна тримати в холодильнику чи погребі.
Головне, сало повинне зберігатися у прохолодному місці. За кімнатної температури продукт "постаріє" за 5-7 днів, стане жовтуватим і матиме специфічний запах. Якщо сало забути на місяць-два в холодильнику, то з ним трапиться така сама історія. Його вже не можна буде вживати, через процес окиснення продукт втрачає свої корисні властивості та може нашкодити здоров’ю.
Пульт від телевізора - один із найчастіше використовуваних предметів у домі і водночас один із найбрудніших, передають Патріоти України. . На його поверхні накопичуються пил, крихти, жир та бактерії, які не видно неозброєним оком. Проте його можна ...
Щодня ми шукаємо способи зробити свої справи простішими й комфортнішими. У цьому допомагає Apple Watch в COMFY – розумний годинник, який об’єднує технології, стиль і турботу про здоров’я в одному пристрої. Він дає змогу залишатися на зв’язку, стежити з...