Ви будете здивовані смаком! Незвичайно смачна, ароматна печеня в мультиварці

Просто, смачно і корисно, передають Патріоти України.

Продукти:

  • М'ясо (свинина, яловичина, баранина) — 600 гр
  • Картопля — 800 гр
  • Цибуля велика — 1 головка
  • Морква — 1 велика або 2 середнього розміру
  • Масло вершкове — 40 гр
  • Часник — 3-5 зубків
  • Лавровий лист
  • Сіль — 1 ч. ложка (без гірки)
  • Перець чорний мелений — 1 / 3 ч. ложки
  • Паприка — ½ ч. ложки
  • Зелень кропу і селери

Як приготувати печеню в мультиварці:

1. Включаємо мультиварку в режим «Смаження». Виставляємо час — 30 хвилин. Поміщаємо в мультикастрюлю вершкове масло. Поки масло розтоплюється, чистимо нарізаємо цибулину великими півкільцями.

2. Викладаємо цибулю і смажимо помішуючи протягом 10 хвилин.

3. Поки смажиться цибуля, миємо і потім ріжемо не великими шматочками м'ясо і викладаємо його на цибулю. Все перемішуємо і смажимо протягом 20 хвилин. Не закривайте кришку. Не забувайте періодично помішувати.

4. Поки обсмажується м'ясо чистимо і крупно нарізаємо картоплю. (Бажано, щоб картопля була підготовлена ще до початку приготування і лежала в воді, для того, щоб не почорніла). Далі викладаємо картоплю поверх м'яса.

5. Дрібно ріжемо зелень і посипаємо її на картоплю.

6. Потім чистимо і нарізаємо моркву. Висипаємо її в мультикастрюлю і додаємо сіль, перець і пропущений через прес часник. Заливаємо все бульйоном або водою так, щоб рідина покрила всі інгредієнти.

7. Тепер потрібно закрити кришку і виставити режим «Тушіння» на 60 хвилин. За 5 хвилин до кінця приготування, додамо в жарку лавровий лист. Все, наша печеня в мультиварці готова. Смачного!

Джерело: Ukr.Media

ТОП-3 секрети ідеальних дерунів - хитрощі досвідчених кулінарів

четвер, 21 листопад 2024, 18:14

Ознакою ідеальних дерунів служить рум’яна скоринка зовні, яка приховує м’яку та соковиту основу, передають Патріоти України. Досвідчені кухарі розповіли про кілька секретів ідеальних дерунів, які не встигнуть навіть затриматись на столі. Важливо не пер...

А ви це знали? Чи потрібно знімати пінку з м'яса під час варіння

четвер, 21 листопад 2024, 16:56

Якщо ви хоча б раз готували бульйон з м'ясом, ви помічали, що на поверхні води з'являється пінка. Одні її знімають, інші залишають як є. Тож давайте розбиратися, чи потрібно прибирати пінку з м'яса під час варіння, передають Патріоти України з посиланн...