
Практично всі поважаючі себе кухарі мають у меню страви з додаванням цього апетитного інгредієнта, передають Патріоти України. Так як же смачно карамелізувати цибулю - дивіться нижче:
Інгредієнти:
Приготування:
Багато хто використовує для карамелізації цукор або бальзамічний оцет (в народі його ще називають бальзаміком). Не сказати, що це груба помилка і робити так не можна. Але в класичному варіанті приготування необхідності в додаванні даних інгредієнтів немає, бо в процесі тушкування цибуля сама по собі стає солодкуватою на смак.
Карамелізована цибуля ідеально поєднується з м'ясними стравами, а також добре гармонує з різними овочевими гарнірами. Не даремно її заведено додавати в бургери і подавати з ароматним шашликом.
Слова формують враження про нас і визначають, чи сприйматимуть нас як впевнених, зрілих і розумних людей. Є кілька фраз, які непомітно руйнують авторитет, навіть якщо ви вимовляєте їх без злого умислу, передають Патріоти України. Ось 5 висловів, які ро...
Ізюм вважають одним із найкорисніших сухофруктів - він зміцнює серце, покращує роботу мозку, допомагає боротися з втомою та безсонням. Але, попри велику користь, є випадки, коли ізюм може нашкодити здоров’ю, передають Патріоти України. Ізюм містить баг...