
Вечір у барі чи ресторані у хорошій компанії – чудовий спосіб відпочинку від буденності та одна із радощів життя. Але задоволення, отримане напередодні, зранку може вилитись у сильне похмілля, що зіпсує всі плани, передають Патріоти України.
Для того, щоб цього не траплялось, слід правильно розраховувати кількість випитого алкоголю. Крім цього, також є продукти, вживання яких варто уникати ще до початку вечірніх посиденьок. Про які саме продукти йдеться, Mirror розповів генеральний директор Whisky Masters Деніел Уфланд.
Першими у списку заборонених перед вживанням алкоголю продуктів Уфланд називає солоні закуски. Також він не рекомендує попкорн, кренделі та чипси. Всі ці продукти сприяють зневодненню організму так само, як і алкоголь, що зробить ранок просто нестерпним. Солона їжа, крім зневоднення, призводить до здуття живота, що негативно впливає на самопочуття та організм загалом. А поєднання її з алкоголем лише підсилює ефект.
Другими у списку експерта є солодка їжа, макарони та хлібні вироби. Вони погіршують вплив алкоголю на організм, оскільки містять багато вуглеводів. Зрештою це може призвести до стрибків рівня цукру в організмі.
Третіми у списку опинились молочні продукти. Вони можуть сповільнити всмоктування алкоголю, спричиняючи відстрочений початок його дії та ускладнюючи переробку алкоголю в організмі. Це може призвести до більш сильного похмілля наступного дня.
Різдвяна ялинка - серце святкового настрою в будь-якому домі. Але купівля живого дерева - це не завжди проста справа. Щоб ялинка довго радувала і не втрачала хвою, слід звернути увагу на кілька важливих деталей, передають Патріоти України. Популярні ял...
У світі, де все змінюється дуже швидко, багатьох турбує питання: як залишатися щасливим? Ми не можемо контролювати хаос навколо, але можемо впливати на власне благополуччя. Ось п’ять простих способів, які допоможуть відновити внутрішню рівновагу навіть...