Вечір у барі чи ресторані у хорошій компанії – чудовий спосіб відпочинку від буденності та одна із радощів життя. Але задоволення, отримане напередодні, зранку може вилитись у сильне похмілля, що зіпсує всі плани, передають Патріоти України.
Для того, щоб цього не траплялось, слід правильно розраховувати кількість випитого алкоголю. Крім цього, також є продукти, вживання яких варто уникати ще до початку вечірніх посиденьок. Про які саме продукти йдеться, Mirror розповів генеральний директор Whisky Masters Деніел Уфланд.
Першими у списку заборонених перед вживанням алкоголю продуктів Уфланд називає солоні закуски. Також він не рекомендує попкорн, кренделі та чипси. Всі ці продукти сприяють зневодненню організму так само, як і алкоголь, що зробить ранок просто нестерпним. Солона їжа, крім зневоднення, призводить до здуття живота, що негативно впливає на самопочуття та організм загалом. А поєднання її з алкоголем лише підсилює ефект.
Другими у списку експерта є солодка їжа, макарони та хлібні вироби. Вони погіршують вплив алкоголю на організм, оскільки містять багато вуглеводів. Зрештою це може призвести до стрибків рівня цукру в організмі.
Третіми у списку опинились молочні продукти. Вони можуть сповільнити всмоктування алкоголю, спричиняючи відстрочений початок його дії та ускладнюючи переробку алкоголю в організмі. Це може призвести до більш сильного похмілля наступного дня.
Не всі дрова однаково придатні для використання в різних типах опалювального обладнання, передають Патріоти України. Кожна порода дерева відрізняється характерною щільністю структури, тому не всі дрова однаково придатні для опалення. Які дрова найкраще...
Цей простий візуальний тест розкаже вам, чи збудуться ваші найзаповітніші бажання. передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Подивіться на картинку внизу і виберіть одну зі сніжинок. Так ви дізнаєтеся, чи стане 2025 рік тим, у якому здійсниться в...