Ви будете здивовані! ТОП-5 речей у житлі, які призводять до багатства і процвітання

5 основних ознак, які говорять про процвітання людей, які проживають у конкретному будинку або в квартирі, передають Патріоти України.

1. Вхід в будинок.

Найголовнішим і найважливішим сектором в будинку є вхід. Багато майстрів китайської метафізики спеціалізуються саме на обчисленні за допомогою спеціальних формул правильного розташування входу.

Будинок порівнюють з людиною. Як у людини вся енергія у вигляді їжі надходить через рот, так і в будинок вона надходить через вхідні двері. Тому, якщо ганок до будинку розташовано з боковим підходом до будинку, це ускладнює потоки сприятливої енергії в будинок, що буде зменшувати фінансові можливості мешканців цього будинку.

Ось несприятливе розташування входу.

2. Вільний коридор або хол перед вхідними дверима.

Тепер давайте зайдемо в квартиру або в будинок. Якщо коридор завалений взуттям, коробками, старими речами, то це ознака бідності і труднощів в житті людей, які тут проживають.

В успішному будинку коридор завжди вільний, добре освітлений. Він не захаращений зайвими предметами та меблями, на які може “наштовхнутися” вхідний потік енергії ззовні. Ніщо не перешкоджає сприятливим потокам ци.

3. Квартира правильної чотирикутної форми.

Якщо ваша квартира або будинок мають правильну чотирикутну або квадратну форму, то у вашому житті присутні гармонія і стабільність.

За системою восьми палаців ба-чжай, весь будинок можна розділити на вісім рівних секторів, які відповідають за основні аспекти життя, здоров’я і благополуччя всіх членів сім’ї.

При відсутності одного або декількох секторів в квартирі виникають проблеми в досягненні своїх цілей, а так само брак здоров’я для досягнення успіху в житті.

4. Гарне освітлення на кухні і у вітальні.

Кухня і вітальня – це місця, де люди збираються всією сім’єю, діляться новинами за день, обговорюють плани на майбутнє. Тому дуже важливо, щоб вони забезпечувалися активною (янською) енергією світла, радості і любові.

Погодьтеся, що люди досягнуть більшого взаєморозуміння в світлому приміщенні з красивим яскравим інтер’єром, ніж в похмурому слабоосвіченому, що навіває смуток і нудьгу.

5. Чистота в усіх кімнатах.

Саме чистотою в основному відрізняються багаті і процвітаючі будинки від бідних. У будинках, де живуть люди з фінансовим достатком, завжди панує порядок, чистий посуд і свіжий запах квітів або смачної випічки.

Я маю на увазі не якихось мільйонерів, а звичайних людей, які живуть за коштами, обходяться без кредитів і мають можливість відкладати якусь певну суму грошей на відпочинок і навчання дітей.

Дотримуйтесь усіх правил, і ви помітите, як вже за місяць ваші справи покращаться.

Психологічний тест: Виберіть сукню - і дізнайтеся, що про вас думають

неділя, 19 травень 2024, 21:07

Деталі. Бажано уявити, ніби ви поспішаєте на урочистий захід і вам терміново потрібно зібрати модний аутфіт із запропонованих варіантів. Уважно подивіться на кожну з чотирьох суконь на зображенні нижче, але не фокусуйтеся надто довго — намагайтеся вибр...

Вся правда про банани: Ось кому їх не можна їсти

неділя, 19 травень 2024, 17:50

Цей екзотичний фрукт, давно перестав бути чимось незвичайним. Сьогодні він доступний в нас і іноді коштує дешевше, ніж яблука. Але чи приносять користь банани нашому організму, чи навпаки шкодять? Поговоримо про це просто зараз. Насамперед, що можна ск...