Ви будете здивовані! Цей нешкідливий напій збільшує видимість целюліту - і це не кава

Звичайно, появи целюліту не уникнути, але зменшити його видимість у наших силах. Головне - не забувати, що це дуже підступний ворог, і іноді він виявляється через найочевидніші причини передають Патріоти України.

Щоб «апельсинова кірка» була менш вираженою, слід їсти менше цукру, борошняного та фастфуду, а також не забувати про спортивні навантаження. Це золота істина, відома практично кожній жінці. Жаль тільки, що вона не така очевидна і проста у виконанні.

Але навіть якщо ти стежиш своєю вагою, добре харчуєшся, регулярно тренуєшся і використовуєш антицелюлітну косметику, стан тіла може все одно не відповідати очікуванням. У таких ситуаціях слід говорити про прояв набряклості целюліту, пов’язаного із затримкою рідини в організмі.

Фахівці часто пов’язують появу набрякового целюліту не лише з великою кількістю споживання солі та сидячим способом життя, але й з тим, яку воду п’є жінка. Виявляється, звичайна мінеральна вода з газом є одним із неочевидних провокаторів нерівностей на ногах та сідницях. Так, саме та сама, в якій немає ні грама цукру та інших шкідливих добавок!

Справа в тому, що гази у складі мінералки впливають на водно-сольовий обмін в організмі. Часте споживання газованої води може викликати застої рідини та погіршувати мікроциркуляцію — що в результаті призводить до більш помітного целюліту.

Якщо ти любиш мінеральну воду і знаєш про свою схильність до набряків, це має стати приводом не лише переглянути своє ставлення до вибору напоїв, а й замислитись про консультацію з фахівцем. Іноді затримка рідини може бути ознакою певних захворювань. Пам’ятай: попередити погіршення самопочуття завжди набагато простіше, ніж потім лікуватись!

А ви це знали? Чи справді банани допомагають схуднути

субота, 27 липень 2024, 13:15

Незалежно від того, чи це теплий шматочок бананового хліба, корисний смузі чи просто перекус перед тренуванням, банани можуть стати смачним і поживним доповненням до вашого раціону. Вони багаті на важливі речовини, такі як харчові волокна, вітаміни B6 ...

Лише спробуйте! Такі котлети ви ще не готували - з риби, рису та моркви

субота, 27 липень 2024, 12:12

Звичайні рибні котлети всі добре знають. І те що їх можна подати з рисом на гарнір теж. А от рецепт приготування, де все це разом поєднано, знають не всі. Пропонуємо спробувати приготувати рибні котлети з рисом та морквою, бо котлети виходять ніжні та ...