Нові наукові дані підтверджують: те, коли ви їсте, може бути не менш важливим, ніж те, що ви їсте. Особливо це стосується людей із генетичною схильністю до ожиріння, Патріоти України.
Іспанські дослідники провели масштабне 12-річне спостереження за 1195 дорослими з надмірною вагою або ожирінням, які проходили лікування у шести клініках по всій Іспанії. Учасникам пропонували методики схуднення, а через роки оцінювали зміни у їхній вазі.
Особливу увагу вчені звернули на те, о котрій годині протягом дня учасники харчуються — від першого до останнього прийому їжі. У розрахунок брали як будні, так і вихідні, щоб скласти реалістичну картину.
Крім цього, дослідники оцінили генетичну схильність до ожиріння — аналізуючи понад 900 тисяч ДНК-змін, які пов’язані з індексом маси тіла (ІМТ).
Для людей із "ризикованою" спадковістю ранні прийоми їжі можуть стати ключем до контролю над вагою. Вчені вважають, що таймінг харчування — це потужний інструмент у боротьбі з ожирінням, особливо у поєднанні з іншими стратегіями.
Чищення духовки - завдання неприємне і часто трудомістке, особливо коли доводиться зчищати жирні плями з внутрішнього скла дверцят. Однак одна жінка поділилася простим лайфхаком, який допоможе впоратися з брудом всього за кілька хвилин, використовуючи ...
Візуальні тести з психології стали дуже популярними в інтернеті, адже вони в ігровій формі допомагають краще зрозуміти себе. Запропонований тест допоможе зрозуміти, чи схильні ви нав’язувати власні ідеї, чи, навпаки, легко піддаєтеся впливу інших, пере...