
Щоденне вживання оливкової олії може знизити ризик деменції. Такого висновку дійшла команда вчених Гарвардської школи громадської охорони здоров'я ім. Т.І.Чан, передають Патріоти України.
Додавати олію можна в будь-які страви або просто вживати продукт в чистому вигляді. Головне, що воно так чи інакше принесе вашому організму користь.
Проаналізувавши анкети про харчування та запис про смерті, зібрані у більш ніж 90 тис. американців за три десятиліття, вчені виявили взаємозв'язок між дієтою та смертю, пов'язаною з деменцією. Таким чином, оливкова олія увійшла до списку обов'язкових продуктів, які продовжують настання цього захворювання
Вживання оливкової олії замість соняшникової та навіть вершкової, може знизити ризик смертельного слабоумства, резюмують вчені.
Також відомо, що оливкова олія має жовчогінну і легку послаблюючу дію. Десертна ложка оливкової олії натщесерце за три місяці допомагає вилікувати виразку шлунка та гастрит, тоді як ложка соняшникової в такій ситуації здатна спровокувати загострення хвороб ШКТ.
Без рекомендацій медиків зловживати тим чи іншим продуктом категорично не можна, але якщо в міру, то оливкова олія буде корисна вс
Час спати, а все, про що ви можете думати, це чипси та печиво у вашій кухонній шафці. Хоча немає нічого поганого в тому, щоб перекусити солодким або солоним, вживання їжі перед сном може сприяти кислотному рефлюксу або розладу шлунка. А нічна тяга або ...
Страви з картоплі дуже популярні в українців. У багатьох салатах часто використовують картоплю, зварену "в мундирах", передають Патріоти України. Відомо, що така картопля корисніша за очищену. Але не у всіх виходить його зварити так, щоб шкірка не тріс...