Ви будете здивовані: Вчені розкрили унікальну користь часнику після заморозки

Чарівні властивості часнику доведені вже давно. Кожна господиня знає, як його використовувати, щоб не тільки додати особливого пряного смаку страві, але і зробити її кориснішою. Однак є спосіб, який дозволить даному продукту надавати ще більш ефективний вплив на людський організм, передають Патріоти України.

За результатами дослідження корейських вчених, опублікованих в Journal of Medicinal Food, з'ясувалося, що дія низької температури сприятливо впливає на властивості часнику.

В ході експерименту овоч відправили в морозильну камеру з температурою -60 градусів на два місяці. По закінченні цього часу часник подрібнили і змішали з деякими іншими компонентами. Випробування проводилося на мишах, а суміш отримала назву LTAG.

Одну її частину в великих кількостях давали одній групі гризунів, меншу дозу другій групі випробовуваних, а третій не дали зовсім. Після цього тварини були піддані серйозним навантаженням і з'ясувалося, що заморожений часник благотворно вплинув на витривалість мишей. Перша група показала найкращий результат.Виходячи з цього, можна зробити висновок, що часник, що минув етап заморозки (не менше -60 градусів) корисніше. Однак варто враховувати, що опубліковані наукові дані є лише попередніми і поки ще не мають чіткої закономірності в результатах.

Перевірте себе! Психологічний тест за картинкою розкриє ваш темний бік

п’ятниця, 26 квітень 2024, 18:09

Кожна людина бажає любити й бути коханою, досягати успіху і наповнювати життя приємними емоціями. Однак наші стосунки з іншими людьми можуть змінюватися під владою темної підсвідомості. Цей психологічний тест за картинкою вкаже на проблемну зону і допо...

Психологічний тест! Морозиво підкаже, яких стосунків ви потребуєте

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:09

Часто стосунки закінчуються тому, що партнери не розуміють, чи готові вони до серйозного кроку, чи ще не "нагулялися". За допомогою цього тесту перевірте, які стосунки ви шукаєте наразі, передають Патріоти України. Подивіться на картинку і оберіть моро...