Час вашого ранкового прийому їжі може збільшити тривалість життя аж на 35 відсотків. Про це пише UA Vestnik, передають Патріоти України.
Вчені дослідили, що ранкова порція прийому їжі у певні часові рамки впливає на тривалість життя, за умови, якщо наприкінці дня споживатиметься менше їжі.
"Організму може бути корисно їсти багату їжу на сніданок і обід, а потім вечеряти раніше. Також з’ясувалося, що обмеження калорій у нічний час пом’якшує вікові зміни в експресії генів. Іншими словами, зміна часу прийому їжі може протидіяти запальним ефектам, які старіння робить на Експресію генів", - йдеться в повідомленні.
Зокрема, обмеження калорійності продовжує тривалість життя, але механізми, за допомогою яких це відбувається, залишаються погано вивченими.
"30-відсоткового обмеження калорій було достатньо, щоб збільшити тривалість життя на 10 відсотків, однак щоденний інтервал голодування та дотримання циркадного режиму харчування діяли разом, щоб збільшити тривалість життя на 35 відсотків", - додали в повідомленні.
Для багатьох чистка духовки - справжній кошмар. Жир, пригорілі залишки їжі та неприємні запахи створюють зону катастрофи на кухні. Але є спосіб, який стрімко набирає популярність в інтернеті і не потребує хімікатів або силового тертя, передають Патріот...
Пульт від телевізора - один із найчастіше використовуваних предметів у домі і водночас один із найбрудніших, передають Патріоти України. . На його поверхні накопичуються пил, крихти, жир та бактерії, які не видно неозброєним оком. Проте його можна ...