Багато хто поєднує каву з віскі або коньяком, вважаючи, що так можна не тільки підняти настрій, а й отримати заряд енергії, прибрати головний біль. Але від такої кави все ж таки краще відмовитися, передають Патріоти України
Суміш таких продуктів провокує спазм судин, підвищує ризик серцевих хвороб.
Але ж це не всі мінуси. Якщо захоплюватися кавою з алкоголем, то зростає ймовірність ниркової недостатності. Потрібно враховувати, що спиртне пригнічує нервову систему, а кава стимулює.
Також не варто поєднувати каву із прянощами. Тому що в цьому випадку ми втрачаємо смак напою. Наші рецептори не отримують тієї стимуляції. Втрачається органолептичне задоволення від кави. І потім наші смакові рецептори вимагатимуть повторення цієї чашки, щоб відчути смак напою без добавок.
Крім цього, не варто пити каву з продуктами, що містять залізо, у тому числі з горіхами, гречкою, сочевицею та бобовими. У цьому випадку залізо погано засвоюється організмом, тому людина не матиме користі від споживаних продуктів, пояснила Мухіна. За її словами, каву краще пити окремо від інших продуктів, приблизно за годину після їди.
Вчені стверджують, що сон на лівому боці набагато кращий для здоров'я серця та шлунка, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Після проведення досліджень та експериментів фахівці встановили, що сон на лівому боці корисніший для здоров'я. На їх...
Схуднення – завдання не з простих, але деякі харчові звички допоможуть наблизитися до бажаних результатів. Окрім обліку калорій, важливо звертати увагу на якість харчування, баланс поживних речовин та час прийомів їжі, передають Патріоти України. Ці фа...