
Мікрохвильова піч - зручний пристрій, але деякі продукти і матеріали небезпечно нагрівати, передають Патріоти України.
1. Яйця у шкаралупі
Нагрівання цілого яйця у мікрохвильовці може призвести до вибуху через накопичення пари всередині.
2. Металевий посуд і фольга
Метал викликає іскри та може пошкодити мікрохвильовку або спричинити пожежу.
3. Деякі фрукти та ягоди
Наприклад, виноград у мікрохвильовці може іскрити та вибухати через високу концентрацію вологи.
4. Сухий хліб та тісто
Сухі продукти легко підгорають і можуть виділяти токсичні речовини.
5. Пластик, не призначений для мікрохвильовки
Неправильний пластик виділяє шкідливі хімікати, що потрапляють у їжу.
6. Переохолоджені рідини у закритій ємності
Вода або молоко в герметично закритій посудині може закипіти миттєво та обпекти вас при відкритті кришки.
Висновок:
Щоб уникнути пожежі, вибухів та отруєння, дотримуйтеся правил і перевіряйте, чи можна розігрівати конкретний продукт або посуд у мікрохвильовці.
Дослідники встановили, що віддалена або гібридна робота може позитивно впливати на психічне здоров’я, передусім у жінок із ментальними труднощами. Найкращим форматом для них виявився гібридний графік: переважно робота з дому та 1–2 робочі дні в офісі. ...
Кожна родина має свої маленькі традиції, яких вона дотримується напередодні Різдва та Нового року, коли прикрашає ялинки. Однак, безперечно, важко зрозуміти, як найкраще доглядати за справжньою ялинкою та переконатися, що вона не засохне та не виглядат...