
Хурма, солодкий і яскравий фрукт з Азії, давно завоювала популярність серед споживачів, передають Патріоти України.
Хурма цінується за високий вміст вітаміну С, калію та клітковини. Ці речовини корисні для організму, проте переїдання може призвести до проблем зі здоров’ям.
Надмірна кількість клітковини в раціоні може перевантажити травну систему. Це може спричинити:
Тому навіть такий корисний фрукт, як хурма, варто вживати помірно. Солодкість та яскравий колір не мають вводити в оману — надлишок цього плоду може викликати дискомфорт і проблеми з травленням. Правильна міра — ключ до того, щоб хурма приносила користь, а не шкоду.
Кисла капуста - класика українського осіннього столу: проста, корисна, вітамінна та головне, приготувати її може кожен, навіть без кулінарних дипломів. На сторінці fermerka.ua поділилися перевіреним способом, який передається, здається, від покоління д...
Українці можуть вигідно купувати чи продавати купюри долара завдяки регулярному моніторингу ситуації на валютному ринку. В листопаді американська валюта продовжила дорожчати, хоча відслідковувалися певні ознаки низхідної тенденції. Сайт Новини.LIVE роз...