
Деякі продукти, які здаються корисними або звичними, можуть погіршувати стан людей із підвищеним артеріальним тиском. Один із таких - солона їжа, зокрема оброблені продукти та копченості, передають Патріоти України.
Надмірна кількість солі в раціоні призводить до затримки рідини в організмі, що підвищує навантаження на серце і судини. Особливо це стосується людей із гіпертонією або тих, хто має схильність до підвищеного тиску.
Рекомендації лікарів:
Навіть невелика зміна харчування може допомогти контролювати тиск і знизити ризик серцево-судинних проблем.
Багато хто солить воду для пасти ще холодною, але кулінари радять цього не робити. Найкращий момент для додавання солі - коли вода вже закипіла. У цей час сіль швидко розчиняється, не утворює осаду та не пошкоджує каструлю, передають Патріоти України. ...
Фольга має чимало застосувань у господарстві. Її використовують для видалення вапняного наліту чи чистки срібних прикрас, у фользі запікають різноманітні страви. Втім, як стверджують фахівці, фольга в кулінарії - не кращий варіант, у тому числі й для з...