Ви лише шкодите своєму організму! Найшкідливіші звички у харчуванні, які має кожен

У сучасному ритмі досить важко дотримуватись здорового харчування. Завжди багато роботи, різноманітні справи, і раціон відходить на другий план. Харчування абияк просто стає звичкою, передають Патріоти України.

Редакція FoodOboz розповість про 5 харчових звичок, які дуже шкідливо впливають на організм. Їх варто позбутися.

Ви пропускаєте сніданок

Саме сніданок є найважливішим прийомом їжі. І пропускати його в жодному разі не можна. І це точно не повинні бути кава з цукеркою або бетерброд з ковбасою. Обов'язково обирайте поживні овочеві салати, каші, нежирне м'ясо. В іншому разі, до обіду ви будете настільки сильно відчувати голод, що почнете їсти все підряд і наберете багато калорій.

Їсте дуже ситну вечерю або наїдаєтесь перед сном

Вечеря – це абсолютна протилежність сніданку. Останній прийом їжі повинен бути максимально легким та низькокалорійним. І найголовніше те, що вечеряти можна мінімум за 3 години до сну. Лише так ви будете мати гарне самопочуття вранці.

Їсте на ходу

Коли на роботі максимальна завантаженість поїсти вдається лише на ходу. В хід йдуть різноманітні цукерки, печиво, снеки. Мозок навіть не усвідомлює, скільки ви з'їли. Ризик набрати зайву вагу дуже великий.

Їсте перед екраном

Перегляд серіалу по телевізору або робота за комп'ютером – зараз усі ці процеси супроводжуються перекусом. Така їжа, яку ви вживали перед екраном, дуже погано засвоюються організмом. Мозок дуже збуджений і не може контролювати кількість спожитих продуктів.

Заїдаєте стрес

У стресових ситуаціях багато людей починають багато їсти, щоб заспокоїтись. Це дуже погана звичка.Ви привчаєте себе їсти в ті моменти, коли дуже погано. Якщо вже дуже хочеться поїсти – обирайте овочі або горіхи, фрукти.

Дуже смачно! Ледачі хачапурі з лаваша всього за 15 хвилин

четвер, 9 травень 2024, 11:07

Ліниві хачапурі з лавашу з начинкою з кислого сиру і твердого сиру – страва дуже оригінальна, яку можна як подати на сніданок, так і як закуску до келиха червоного вина. Готуються дуже легко, швидко (всього за 15 хвилин), а виходять надзвичайно смачним...

Секрет досвідчених господинь! Як приготувати смачні і пишні сирники, які не вбирають олію

четвер, 9 травень 2024, 10:15

Головний секрет смачних сирників – мінімум борошна і більше сиру. Так сирники не вбиратимуть багато олії під час смаження, не пригорятимуть, виходять пишними і збережуть виражений смак. Кухар розкрив ще кілька секретів смачних сирників: замість цілого ...