Ви могли не здогадуватись: Які функції таємно розряджають Android

При покупці телефону, люди звертають увагу не тільки на його технічні характеристики та зовнішній вигляд, а на й те, скільки акумулятор може тримати заряд. Не завжди є можливість вчасно зарядити свій смартфон, а якщо батарея швидко розряджається, то це дуже заважає у повсякденному житті, передають Патріоти України.

Акумулятор може швидко втрачати заряд через несправність, неправильне заряджання або через деякі функції в телефоні. OBOZREVATEL дізнався, що потрібно робити, щоб уникнути такої ситуації.

Активний екран

Така функція розряджає ваш Android у чотири рази швидше. В телефоні ви можете її знайти під назвою "Always On Display". Зайдіть у налаштування та виберіть "Активний екран та блокування" та натисніть на "Активний екран".

Є багато сповіщень, які "пробуджують" екран і це впливає на стан батареї.

Живі шпалери

Навіть така дрібниця, як анімоване зображення, може швидко розрядити ваш телефон. Така картинка вимагає від процесора постійної роботи, що знижує заряд акумулятора. Краще обирайте статичні фото.

Вібрація смартфона

Коли до вас хтось телефонує або приходить повідомлення, то телефон починає вібрувати. Краще уникайте такої функції, якщо ви отримуєте багато сповіщень та дзвінків кожного дня. Це не тільки швидко розрядить смартфон, а й негативно вплине на стан акумулятора.

А ви це знали? Чи справді банани допомагають схуднути

субота, 27 липень 2024, 13:15

Незалежно від того, чи це теплий шматочок бананового хліба, корисний смузі чи просто перекус перед тренуванням, банани можуть стати смачним і поживним доповненням до вашого раціону. Вони багаті на важливі речовини, такі як харчові волокна, вітаміни B6 ...

Лише спробуйте! Такі котлети ви ще не готували - з риби, рису та моркви

субота, 27 липень 2024, 12:12

Звичайні рибні котлети всі добре знають. І те що їх можна подати з рисом на гарнір теж. А от рецепт приготування, де все це разом поєднано, знають не всі. Пропонуємо спробувати приготувати рибні котлети з рисом та морквою, бо котлети виходять ніжні та ...