Сосиски люблять і як самостійний продукт, і як складову страв та закусок. Любителі варених сосисок поділяються на два типи, передають Патріоти України.
Одні гурмани завжди позбавляють ковбасний виріб оболонки перед тим, як відправити його в каструлю. Інші кулінари не знімають плівку з сосисок перед тим, як почати їх варити. Pixelinform розповідає, хто правий у цій суперечці.
Виявляється, знімати плівку з сосисок перед обробкою в окропі не треба. Справа в тому, що відсутність оболонки з високою часткою ймовірності призведе до того, що ковбасний виріб втратить жир: він просто "піде" у воду. У результаті страва виявиться не такою апетитною, як хотілося б.
Також без плівки сосиски втратять захист від розварювання та здуття. Замість цільної і красивої страви може вийти маса, що має неприємний вигляд.
Що ж до небезпечних сполук, які нібито переходять із штучної оболонки в продукт при термічній обробці, то з цього приводу можна не турбуватися. Сучасні виробники роблять оболонку із безпечного матеріалу, який витримує високі температури.
літню спеку температура у салоні автомобіля може сягати 60–80 градусів і вище, за таких умов навіть звичайні речі стають потенційно небезпечними. Деякі предмети здатні спричинити загоряння чи пожежу. Щоб уникнути ризику, важливо знати, що категорично ...
Відпочинок за системою "все включено" не обов’язково має завершуватись тісними штанами та докорами сумління. Осмислений підхід до харчування дозволить насолодитися відпусткою без стресу та шкоди для фігури. Ось як це зробити, передають Патріоти України...