Ви могли не знати! Чи треба знімати плівку з сосисок перед варінням

Сосиски люблять і як самостійний продукт, і як складову страв та закусок. Любителі варених сосисок поділяються на два типи, передають Патріоти України.

Одні гурмани завжди позбавляють ковбасний виріб оболонки перед тим, як відправити його в каструлю. Інші кулінари не знімають плівку з сосисок перед тим, як почати їх варити. Pixelinform розповідає, хто правий у цій суперечці.

Чи варити сосиски в оболонці

Виявляється, знімати плівку з сосисок перед обробкою в окропі не треба. Справа в тому, що відсутність оболонки з високою часткою ймовірності призведе до того, що ковбасний виріб втратить жир: він просто "піде" у воду. У результаті страва виявиться не такою апетитною, як хотілося б.

Також без плівки сосиски втратять захист від розварювання та здуття. Замість цільної і красивої страви може вийти маса, що має неприємний вигляд.

Що ж до небезпечних сполук, які нібито переходять із штучної оболонки в продукт при термічній обробці, то з цього приводу можна не турбуватися. Сучасні виробники роблять оболонку із безпечного матеріалу, який витримує високі температури.

Все дуже просто! Як приготувати натуральний дезодорант для чутливої шкіри

четвер, 26 вересень 2024, 23:10

Існує безліч рецептів приготування натурального дезодоранту, але цей цікавий тим, що в ньому, на відміну від інших, взагалі не використовується харчова сода, яка може викликати подразнення шкіри, передають Патріоти України. На сторінці Herbal Academy р...

А ви це знали? Скільки потрібно рухатися, якщо у вас сидяча робота - дослідження вчених

четвер, 26 вересень 2024, 18:48

Вчені підрахували, скільки вправ потрібно робити в день, щоб "компенсувати" сидячу роботу. Згідно з дослідженнями, до 40 хвилин фізичної активності щодня є правильним обсягом, щоб збалансувати 10 годин сидіння на місці, передають Патріоти України. Щопр...