Якщо ви в результаті приготування кукурудзи хочете отримати не просто варені качани, а смачну ароматну страву з ніжним вершково-молочним присмаком, варто відмовитися від традиційного варіння у воді. Секрет успіху – в одному досить незвичайному інгредієнті, розповідає Pixelinform, передають Патріоти України.
Щоб насолоджуватися надзвичайно смачною кукурудзою, у воду, в якій вона вариться, слід додати молоко. Продукту має бути половина від загального обсягу рідини.
Як варіант – можна зовсім не використовувати воду. Кукурудзу можна варити в одному тільки молоці. Крім цього, знадобиться ще два компоненти, що відповідають за кінцевий результат. Це зовсім трохи солі та шматочок вершкового масла. Їх треба додати на гарячу кукурудзу, яку вже виловили з рідини. Така кукурудза виходить неймовірно смачною з відчутним молочно-вершковим післясмаком.
Найрідкісніший колір очей у світі — зелений, передають Патріоти України. Цікаво, що в дітей колір очей може змінюватися з віком — особливо у світлооких малюків.
Народне свято 10 квітня відоме під назвами Терентій маревний, Іларіонів день, Іларіон - виверни голоблі. 10 квітня віряни за новим стилем (23 квітня за старим) вшановують пам'ять мучеників Терентія, Максима, Олександра і Феодора, а також патріарха Гри...