Якщо ви в результаті приготування кукурудзи хочете отримати не просто варені качани, а смачну ароматну страву з ніжним вершково-молочним присмаком, варто відмовитися від традиційного варіння у воді. Секрет успіху – в одному досить незвичайному інгредієнті, розповідає Pixelinform, передають Патріоти України.
Щоб насолоджуватися надзвичайно смачною кукурудзою, у воду, в якій вона вариться, слід додати молоко. Продукту має бути половина від загального обсягу рідини.
Як варіант – можна зовсім не використовувати воду. Кукурудзу можна варити в одному тільки молоці. Крім цього, знадобиться ще два компоненти, що відповідають за кінцевий результат. Це зовсім трохи солі та шматочок вершкового масла. Їх треба додати на гарячу кукурудзу, яку вже виловили з рідини. Така кукурудза виходить неймовірно смачною з відчутним молочно-вершковим післясмаком.
Правильно вибрана пара сережок — запорука стильного образу. Прикраси акцентують на природній вроді жінки, унікальних рисах обличчя. Розглянемо більш докладно, які моделі пасують до легкого весняного вбрання. . Під час пробудження природи, розквіту пер...
Покрокова інструкція як звертатися до лікарів широкого та вузького профілів. У сучасній системі охорони здоров’я прийом до лікаря зазвичай передбачає наявність направлення від сімейного доктора або терапевта. Це потрібно для впорядкування медичної допо...