Ви могли не знати: Що додати у воду для кукурудзи, щоб було ще смачніше

Якщо ви в результаті приготування кукурудзи хочете отримати не просто варені качани, а смачну ароматну страву з ніжним вершково-молочним присмаком, варто відмовитися від традиційного варіння у воді. Секрет успіху – в одному досить незвичайному інгредієнті, розповідає Pixelinform, передають Патріоти України.

Щоб насолоджуватися надзвичайно смачною кукурудзою, у воду, в якій вона вариться, слід додати молоко. Продукту має бути половина від загального обсягу рідини.

Як варіант – можна зовсім не використовувати воду. Кукурудзу можна варити в одному тільки молоці. Крім цього, знадобиться ще два компоненти, що відповідають за кінцевий результат. Це зовсім трохи солі та шматочок вершкового масла. Їх треба додати на гарячу кукурудзу, яку вже виловили з рідини. Така кукурудза виходить неймовірно смачною з відчутним молочно-вершковим післясмаком.

Водії, беріть на замітку: ТОП-7 способів економити бензин

вівторок, 16 вересень 2025, 18:30

В умовах зростання цін на пальне багато водіїв шукають способи економити бензин і зменшити витрати на авто. Експерти з автомобільної галузі радять дотримуватися кількох простих правил, передають Патріоти України. Агресивне прискорення і різке гальмуван...

Фінансові пастки вдома: ТОП-5 помилок, які відлякують гроші

вівторок, 16 вересень 2025, 16:56

Багато українців відчувають, що гроші швидко "витікають" з дому. Астрологи та фахівці з фінансової психології кажуть, що причина часто криється в простих, але поширених помилках, які відлякують багатство, передають Патріоти України. Коли в домі панує б...