Ви могли не знати: Що додати у воду для кукурудзи, щоб було ще смачніше

Якщо ви в результаті приготування кукурудзи хочете отримати не просто варені качани, а смачну ароматну страву з ніжним вершково-молочним присмаком, варто відмовитися від традиційного варіння у воді. Секрет успіху – в одному досить незвичайному інгредієнті, розповідає Pixelinform, передають Патріоти України.

Щоб насолоджуватися надзвичайно смачною кукурудзою, у воду, в якій вона вариться, слід додати молоко. Продукту має бути половина від загального обсягу рідини.

Як варіант – можна зовсім не використовувати воду. Кукурудзу можна варити в одному тільки молоці. Крім цього, знадобиться ще два компоненти, що відповідають за кінцевий результат. Це зовсім трохи солі та шматочок вершкового масла. Їх треба додати на гарячу кукурудзу, яку вже виловили з рідини. Така кукурудза виходить неймовірно смачною з відчутним молочно-вершковим післясмаком.

А ви це знали? Коли треба солити картоплю під час смаження

субота, 27 липень 2024, 21:12

Хочете картоплю зі смачною золотою скоринкою? Для цього треба не тільки правильно обробити саму картоплю, а й своєчасно її солити, щоб не було ефекту вареного овоча, передають Патріоти України. У вас вийде хрумка скоринка, якщо ви посолите картоплю піс...

Лише спробуйте! Ось що слід пити на ніч, щоб швидко схуднути і позбутися живота

субота, 27 липень 2024, 17:48

Аби позбутися зайвої ваги без жодних зусиль, дієтологи рекомендують включити до раціону ці корисні напої, але варто пам’ятати, що вони не замінять повноцінного харчування, передають Патріоти України. Розповідаємо, які напої треба пити на ніч, щоб зайві...