Ви могли про них не знати! П'ять табу за обіднім столом, які порушують усі

Дуже часто ми всі не помічаємо, як порушуємо елементарні правила етикету в закладах. Одним із найяскравіших прикладів є телефон на столі під час ділових переговорів та дружніх зустрічей, а також сумочки на столі, передають Патріоти України.

Редакція FoodOboz ділиться корисними порадами, що не можна робити за столом у закладах та про які ви могли не знати.

Не кладіть гаманці, окуляри, ключі, телефони, помаду чи сумку на стіл

Обідній стіл не призначений для зайвих предметів, наприклад телефону, сумок і ключів. Для таких речей завжди є в закладах окремий стілець, у крайньому випадку ви можете покласти сумку собі на коліна. Невелику сумку можна покласти на крісло, а рюкзаки та портфелі – на підлогу під стіл, а великі сумки поставте на окремий стілець.

Телефон – гаджет, без якого важко уявити своє життя, але під час ділових зустрічей його не потрібно викладати на стіл, залиште його в сумці чи кишені.

Не створюємо "карусель" людей навколо столу

За правилами етикету заходять до столу з лівого боку, а виходять з правого, особливо якщо стіл великий або простір навколо нього обмежений!

Не оголошуйте причину, через яку раптом потрібно вийти з-за столу

Це дуже некоректно оголошувати за столом причину вашої відсутності на декілька хвилин. Вам достатньо сказати: "Мені потрібно вийти".

Дуже поганим тоном за столом вважається припудрюваання обличчя, а також фарбування губ. Для цього у закладах є спеціально призначені місця!

Психологічний тест: Виберіть сукню - і дізнайтеся, що про вас думають

неділя, 19 травень 2024, 21:07

Деталі. Бажано уявити, ніби ви поспішаєте на урочистий захід і вам терміново потрібно зібрати модний аутфіт із запропонованих варіантів. Уважно подивіться на кожну з чотирьох суконь на зображенні нижче, але не фокусуйтеся надто довго — намагайтеся вибр...

Вся правда про банани: Ось кому їх не можна їсти

неділя, 19 травень 2024, 17:50

Цей екзотичний фрукт, давно перестав бути чимось незвичайним. Сьогодні він доступний в нас і іноді коштує дешевше, ніж яблука. Але чи приносять користь банани нашому організму, чи навпаки шкодять? Поговоримо про це просто зараз. Насамперед, що можна ск...