Цибуля робить смак котлет кращим, але у сирому вигляді її не варто використовувати. Овоч необхідно спочатку дрібно нарізати, а потім — обсмажити на сковороді з олією. Сюди ж можна додати пластинки часнику.
Коли цибуля стане золотистою, покладіть до неї трохи цукру, і, інтенсивно помішуючи, готуйте ще 2-3 хвилини. Так продукт стане набагато смачнішим, ароматнішим.
Ще одне правило відмінних котлет полягає у тому, що найкращий фарш — той, що приготований самостійно. Куряче філе або інше м’ясо потрібно перекрутити через м’ясорубку.
Окрім цибулі, зробити страву ароматнішою можна за допомогою додавання спецій та свіжої зелені. Не зайвим буде додати панірувальні сухарі, а також трохи крохмалю, розчиненого в холодному молоці.
Ваш смартфон - справжній розсадник бактерій. Дослідження показують, що на екрані телефону їх більше, ніж на сидінні унітазу. Ми беремо гаджет у руки на роботі, під час їжі, а іноді навіть у туалеті - і потім підносимо його до обличчя, передають Патріот...
Коти - неймовірно загадкові істоти, які спілкуються з людьми зовсім не так, як собаки. Один із жестів, який часто дивує господарів - це коли кішка підходить і... демонстративно відвертається. Що це означає насправді? Чи варто ображатися, передають Патр...