
Сніданок вважається основою правильного харчування, але дієтологи попереджають: не все, що виглядає корисним, справді таким є. У багатьох популярних сніданках ховається надмірна кількість доданого цукру та інших інгредієнтів, які можуть шкодити здоров’ю, Патріоти України.
Попри репутацію здорової страви, такі варіанти (наприклад, Nature's Path Apple Cinnamon) можуть містити до 13 г доданого цукру в одній порції. Альтернатива: пророщена вівсянка – менше цукру, простіший склад, краще засвоюється організмом.
Дієтологи б’ють на сполох: популярні батончики (як-от Clif Bar зі смаком шоколадного брауні) містять до 20 г доданого цукру. Це дорівнює 5 чайним ложкам – неприпустимо багато для ранкового перекусу.
Краще рішення: батончик RXBAR — без доданого цукру, лише натуральні інгредієнти: білок, фініки, арахіс. До того ж, більше білка та менше вуглеводів. «Не всі готові готувати корисні сніданки щодня, але обирати менш шкідливі варіанти — просто необхідно», — каже дієтологиня Кім Роуз.
Чорний чай - один із найпопулярніших напоїв у світі, але навіть він може бути небезпечним для деяких людей. Лікарі наголошують, що існують категорії, яким краще обмежити або зовсім відмовитися від цього напою, передають Патріоти України. 1. Людям з під...
Користувачі повідомляють про серйозну помилку після встановлення останнього оновлення KB5067036. Про це пишуть The Verge та Windows Ltest, передають Патріоти України. Як повідомляють користувачі Reddit і журналіст The Verge Том Воррен, після оновлення ...