
Рис - корисний продукт, який можна використовувати в різноманітних стравах. Він багатий на вуглеводи, а значить, забезпечує багато енергії. Для тих, хто намагається схуднути або підтримувати вагу, є проста хитрість, яка значно знижує калорійність рису, передають Патріоти України.
Після цього його можна вживати як холодним (наприклад, у салаті), так і розігрітим.
Цей простий трюк збільшує вміст резистентного крохмалю у рисі. Це особливий вид нерозчинної клітковини, який не перетравлюється і не засвоюється організмом, але покращує роботу кишечника.
Вживання такого рису допомагає контролювати калорії, одночасно підвищуючи користь для травлення та підтримки стрункої фігури.
Просто додайте трохи кокосової олії під час варіння та дайте рису охолонути — і ваша страва стане менш калорійною, а користь для організму — більшою.
Випічка може здаватися складною: торт недопечений, чізкейк падає, а кекси виходять з грудками. Проте кілька простих прийомів допоможуть уникнути кухонних невдач і зроблять процес більш приємним та легким, передають Патріоти України. 1. Натерте масло Щ...
Тести на особистість на основі оптичних ілюзій приваблюють простотою та обіцяють розкрити риси характеру буквально за одну мить. У центрі таких тестів - зображення з кількома прихованими елементами, які мозок зчитує по-різному. Саме перший об’єкт, на я...