Ви могли цього не знати: Як цукор допоможе приготувати саму хрустку запечену картоплю

Запечена картопля – популярна у всьому світі страва. Його обожнюють за рум’яну золотисту скоринку, що покриває кожну скибочку, і за ніжний смак усередині, передають Патріоти України.

Приготувати запечену картоплю просто, проте не завжди вона виходить із хрусткою скоринкою. Разом із Shuba розповімо про хитрість, завдяки якій ви завжди будете ласувати приголомшливою стравою.

Як приготувати картоплю з хрусткою скоринкою

У це важко повірити, але вам допоможе цукор. Він витягне зайву вологу і картопля в духовці не пропариться, а запечеться. Саме цей продукт забезпечить картоплі хрумку золотисту скоринку.

Як правильно готувати запечену картоплю з цукром

Для початку помийте картоплю, наріжте її, перемішайте з цукром і залиште на 30 хвилин. Для смачної страви вам знадобиться на кожні 6 картоплин 1 столова ложка цукру.

Через півгодини помийте картоплю в невеликій кількості води, злегка обсушіть паперовим рушником і викладіть її на деко. Далі страву готуйте відповідно до вашого улюбленого рецепту. В результаті ви отримаєте настільки хрустку картоплю, що її аромат почують усі сусіди та прийдуть до вас у гості.

Як покращити пам’ять: ТОП-5 простих кроків, які змінять ваше життя

п’ятниця, 15 серпень 2025, 8:15

Пам’ять допомагає нам згадувати імена, місця і важливі події. Хочете стати розумнішими і краще запам’ятовувати? Ось п’ять перевірених способів підтримати мозок, передають Патріоти України. Зміни в харчуванні, фізична активність, медитація і сон — це ва...

Ця сильна молитва в день Успіння Богородиці допоможе виконати найзаповітніші бажання

п’ятниця, 15 серпень 2025, 7:39

Молитва в день Успіння Пресвятої Богородиці, 15 серпня за новим церковним календарем (28 серпня за старим) , має особливу силу. Цей день приурочений до завершення земного і початку небесного вічного життя Діви Марії, яка дала світові Спасителя, передаю...