Ви могли цього не знати: Як цукор допоможе приготувати саму хрустку запечену картоплю

Запечена картопля – популярна у всьому світі страва. Його обожнюють за рум’яну золотисту скоринку, що покриває кожну скибочку, і за ніжний смак усередині, передають Патріоти України.

Приготувати запечену картоплю просто, проте не завжди вона виходить із хрусткою скоринкою. Разом із Shuba розповімо про хитрість, завдяки якій ви завжди будете ласувати приголомшливою стравою.

Як приготувати картоплю з хрусткою скоринкою

У це важко повірити, але вам допоможе цукор. Він витягне зайву вологу і картопля в духовці не пропариться, а запечеться. Саме цей продукт забезпечить картоплі хрумку золотисту скоринку.

Як правильно готувати запечену картоплю з цукром

Для початку помийте картоплю, наріжте її, перемішайте з цукром і залиште на 30 хвилин. Для смачної страви вам знадобиться на кожні 6 картоплин 1 столова ложка цукру.

Через півгодини помийте картоплю в невеликій кількості води, злегка обсушіть паперовим рушником і викладіть її на деко. Далі страву готуйте відповідно до вашого улюбленого рецепту. В результаті ви отримаєте настільки хрустку картоплю, що її аромат почують усі сусіди та прийдуть до вас у гості.

Щоб не розізлити Вогняного Коня! Ось що не можна ставити на новорічний стіл

неділя, 21 грудень 2025, 13:10

Рік Вогняного Коня принесе динаміку та зміни, але цей покровитель вимагає особливої поваги під час святкування. Неправильне меню під час зустрічі Нового року може заблокувати фінансовий успіх та гармонію, пише ТСН, передають Патріоти України. Що не мож...

Варто знати! Скільки може зберігатись кутя і чи можна її викидати

неділя, 21 грудень 2025, 12:30

Кутя - одна з найсимволічніших страв української традиції. Її готують і подають у дні великих релігійних свят - насамперед на Святий вечір перед Різдвом, а також на Щедрий вечір і Водохреща, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Ця страва гот...