Ви могли цього не знати: Як цукор допоможе приготувати саму хрустку запечену картоплю

Запечена картопля – популярна у всьому світі страва. Його обожнюють за рум’яну золотисту скоринку, що покриває кожну скибочку, і за ніжний смак усередині, передають Патріоти України.

Приготувати запечену картоплю просто, проте не завжди вона виходить із хрусткою скоринкою. Разом із Shuba розповімо про хитрість, завдяки якій ви завжди будете ласувати приголомшливою стравою.

Як приготувати картоплю з хрусткою скоринкою

У це важко повірити, але вам допоможе цукор. Він витягне зайву вологу і картопля в духовці не пропариться, а запечеться. Саме цей продукт забезпечить картоплі хрумку золотисту скоринку.

Як правильно готувати запечену картоплю з цукром

Для початку помийте картоплю, наріжте її, перемішайте з цукром і залиште на 30 хвилин. Для смачної страви вам знадобиться на кожні 6 картоплин 1 столова ложка цукру.

Через півгодини помийте картоплю в невеликій кількості води, злегка обсушіть паперовим рушником і викладіть її на деко. Далі страву готуйте відповідно до вашого улюбленого рецепту. В результаті ви отримаєте настільки хрустку картоплю, що її аромат почують усі сусіди та прийдуть до вас у гості.

"Лікування" без гарантій: В Україні скасували спецдозволи на зайняття народною медициною - що це означає

четвер, 10 квітень 2025, 17:50

В Україні скасували норму 2012 року, за якою для зайняття народною медициною був потрібен спеціальний дозвіл, передають Патріоти України з посиланням на постанову від 8 квітня 2025 р. № 400. Своїм рішенням Кабмін скасував постанову від 3 грудня 2012 ...

Будуть м’які та пухнасті! Секрет прання рушників - допоможуть два натуральні засоби

четвер, 10 квітень 2025, 17:30

Якщо ваші рушники втратили пухнасту текстуру, ви можете відновити її лише за одне прання за допомогою двох простих речей, які працюють краще, ніж пом’якшувач тканини. Йдеться про кристали соди та олію чайного дерева, пише OBOZ.UA, передають Патріоти Ук...