Запечена картопля – популярна у всьому світі страва. Його обожнюють за рум’яну золотисту скоринку, що покриває кожну скибочку, і за ніжний смак усередині, передають Патріоти України.
Приготувати запечену картоплю просто, проте не завжди вона виходить із хрусткою скоринкою. Разом із Shuba розповімо про хитрість, завдяки якій ви завжди будете ласувати приголомшливою стравою.
У це важко повірити, але вам допоможе цукор. Він витягне зайву вологу і картопля в духовці не пропариться, а запечеться. Саме цей продукт забезпечить картоплі хрумку золотисту скоринку.
Для початку помийте картоплю, наріжте її, перемішайте з цукром і залиште на 30 хвилин. Для смачної страви вам знадобиться на кожні 6 картоплин 1 столова ложка цукру.
Через півгодини помийте картоплю в невеликій кількості води, злегка обсушіть паперовим рушником і викладіть її на деко. Далі страву готуйте відповідно до вашого улюбленого рецепту. В результаті ви отримаєте настільки хрустку картоплю, що її аромат почують усі сусіди та прийдуть до вас у гості.
12 жовтня за новим церковним календарем (25 жовтня за старим) - день пам'яті мучеників Прова, Тараха і Андроніка Аназарвських, які загинули за віру, та Єрусалимської ікони Божої Матері. За старим календарним стилем - день пам'яті преподобного Феофана М...
З наближенням Дня всіх святих та Дня поминання померлих люди починають активно готувати могили. Але не всі знають, які предмети не варто приносити, щоб не накликати невдачу та негативну енергію, передають Патріоти України. Кароліна Возняк наголошує, що...