
Молода картопля - це надзвичайно корисний та смачний овоч, який можна готувати різними способами. Однак, нерідко бувають такі ситуації, що у готовому вигляді він неприємно гірчить. Варто відзначити, що це може бути небезпечно для здоров'я, передають Патріоти України
Редакція FoodOboz зібрала інформацію та розповість, чому молода картопля гірчить.Причини:
Як зрозуміти, що картопля буде гірчити ще до моменту готування?
Визначити, що картопля гірчитиме ще до моменту готування теж можливо. Про це свідчить зелений колір на коренеплодах. Овоч з таким забарвленням краще не вживати у їжу, або хоча б зрізати зелену частину товстим шаром. Ще однією ознакою можуть бути чорні плями. У такому випадку картоплю слід відразу викидати.
Кожна особистість, якою би вона не була, має певні вади чи слабкості, про які не хоче зізнаватися навіть сама собі. Ці недоліки можуть ускладнювати стосунки, перешкоджати особистісному зростанню або заважати досягненню поставлених цілей, передають Патр...
Є вагомі докази того, що вживання гострої їжі дійсно може допомогти підтримувати здорову вагу. Однак одного лише вживання великої кількості гострого перцю буде недостатньо. Про це йдеться у новому дослідженні, пише Popular Science, передають Патріоти У...