Молода картопля - це надзвичайно корисний та смачний овоч, який можна готувати різними способами. Однак, нерідко бувають такі ситуації, що у готовому вигляді він неприємно гірчить. Варто відзначити, що це може бути небезпечно для здоров'я, передають Патріоти України
Редакція FoodOboz зібрала інформацію та розповість, чому молода картопля гірчить.Причини:
Як зрозуміти, що картопля буде гірчити ще до моменту готування?
Визначити, що картопля гірчитиме ще до моменту готування теж можливо. Про це свідчить зелений колір на коренеплодах. Овоч з таким забарвленням краще не вживати у їжу, або хоча б зрізати зелену частину товстим шаром. Ще однією ознакою можуть бути чорні плями. У такому випадку картоплю слід відразу викидати.
В Україні правоохоронні органи почали більш суворо контролювати дотримання правил дорожнього руху, зокрема щодо проїзду пішохідних переходів. Водії, які не надають переваги пішоходам, можуть бути оштрафовані за порушення цього важливого правила. Про це...
23 лютого (8 березня за старим стилем) вірян відзначають день пам'яті священномученика Полікарпа, єпископа Смирнського. Крім того відзначається Тиждень м'ясопусний, про Страшний суд. За юліанським календарем - день пам'яті преподобного Прохора, чудотв...