Молода картопля - це надзвичайно корисний та смачний овоч, який можна готувати різними способами. Однак, нерідко бувають такі ситуації, що у готовому вигляді він неприємно гірчить. Варто відзначити, що це може бути небезпечно для здоров'я, передають Патріоти України
Редакція FoodOboz зібрала інформацію та розповість, чому молода картопля гірчить.Причини:
Як зрозуміти, що картопля буде гірчити ще до моменту готування?
Визначити, що картопля гірчитиме ще до моменту готування теж можливо. Про це свідчить зелений колір на коренеплодах. Овоч з таким забарвленням краще не вживати у їжу, або хоча б зрізати зелену частину товстим шаром. Ще однією ознакою можуть бути чорні плями. У такому випадку картоплю слід відразу викидати.
Довгий час вважалося, що щоденний душ може шкодити шкірі – змивати природні захисні олії, порушувати мікробіом і провокувати сухість, тріщини чи навіть загострення екземи й псоріазу. Проте нещодавнє дослідження британських вчених кидає виклик цим уявле...
Харчування відіграє ключову роль не лише у фізичному здоров’ї, а й у стані нашого мозку. Наукові дослідження показують, що певні продукти можуть підвищувати ризик розвитку хвороби Альцгеймера та погіршувати когнітивні функції, передають Патріоти Україн...