Неймовірно смачний та простий рецепт манника, який може приготувати
кожен. А поєднання кокосової стружки, какао та манної крупи додасть
ніжний смак вашому пирогу, передають Патріоти України.
Інгредієнти
Яйця — 4 шт.
Цукор — 180 грамів
Кефір — 230 грамів
Олія рослинна без запаху — 150 грамів
Розпушувач — 10 грамів
Сода — 0.5 ч. л. не замінювати розпушувачем
Сіль — 0.5 ч. л.
Ванільний цукор або екстракт — 1 пакетик
Манна крупа — 280 грамів
Кокосова стружка — 80 грамів
Какао 2 ст. л.
Сметана — 170 грамів
Просочення:
Молоко — 230 мл.
Цукор — 120 грамів
Просочення (другий варіант):
Вода — 230 мл.
Цукор — 120 грамів
Сік половини лимона
Приготування
Змішати яйця з цукром і ванільним цукром.
Додати сіль і збити міксером 1 хвилину.
Додати кефір, манку, кокосову стружку, розпушувач, соду і какао. Перемішати.
Додати масло, сметану і ще раз збити.
Форму
змастити олією або застелити пергаментом. Вилити тісто. Випікати в
розігрітій до 180° духовці близько 40 хвилин, але час може змінюватися,
все залежить від вашої духовки.
Якщо горить верх, то через 25-30 хвилин накрийте верх фольгою.
Пиріг повинен вийти щільним зверху і не приставати до рук.
Молоко змішати з цукром і довести до кипіння.
Пиріг розрізати на шматочки і залити молоком. Дати повністю охолонути.
Прикрасити кокосовою стружкою або дрібними горішками.
Можна приготувати такий же манник тільки без какао.
Кава - улюблений напій багатьох людей, який бадьорить і допомагає прокинутися. Проте, незважаючи на корисні властивості, не всім варто вживати каву. Існує низка захворювань та станів, при яких від цієї популярної напої краще відмовитись або принаймні о...
Соя - популярна бобова культура, що походить з Азії і вже давно є основною частиною кухні в Китаї, Японії та Кореї, передають Патріоти України. В Європу вона прийшла у XIX столітті завдяки австрійському професору Хаберланду, який сприяв її адаптації до...