Оселедець під шубою - це традиційна закуска, яка має своїх прихильників, як і олів’є. Однак багатьом "шуба" встигла набриднути, передають Патріоти України.
Але смак салату можна легко оновити, залишаючи при цьому всі інгредієнти. Pixelinform радить для цього додати смаку не базовим компонентам, таким як риба та овочі, а соусу — тобто, майонезу.
Добавка, на перший погляд, проста, але вона серйозно покращує смакові якості салату. Йдеться про пряні трави. Можна використовувати як окремі компоненти, так і суміші. Кріп, майоран, чебрець фенхель не лише чудово поєднуються з майонезом, але й з іншими інгредієнтами страви. Насамперед – з оселедцем.
Спробуйте додати пряні трави до майонезу – і ви точно отримаєте покращену версію звичайного салату. Оселедець під шубою вийде неймовірно апетитним.
Незалежно від того, чи це теплий шматочок бананового хліба, корисний смузі чи просто перекус перед тренуванням, банани можуть стати смачним і поживним доповненням до вашого раціону. Вони багаті на важливі речовини, такі як харчові волокна, вітаміни B6 ...
Звичайні рибні котлети всі добре знають. І те що їх можна подати з рисом на гарнір теж. А от рецепт приготування, де все це разом поєднано, знають не всі. Пропонуємо спробувати приготувати рибні котлети з рисом та морквою, бо котлети виходять ніжні та ...