Оселедець під шубою - це традиційна закуска, яка має своїх прихильників, як і олів’є. Однак багатьом "шуба" встигла набриднути, передають Патріоти України.
Але смак салату можна легко оновити, залишаючи при цьому всі інгредієнти. Pixelinform радить для цього додати смаку не базовим компонентам, таким як риба та овочі, а соусу — тобто, майонезу.
Добавка, на перший погляд, проста, але вона серйозно покращує смакові якості салату. Йдеться про пряні трави. Можна використовувати як окремі компоненти, так і суміші. Кріп, майоран, чебрець фенхель не лише чудово поєднуються з майонезом, але й з іншими інгредієнтами страви. Насамперед – з оселедцем.
Спробуйте додати пряні трави до майонезу – і ви точно отримаєте покращену версію звичайного салату. Оселедець під шубою вийде неймовірно апетитним.
Весна не за горами, тож зараз ідеальний час для садівників почати готувати добрива, які вони використовуватимуть, якщо хочуть, щоб їхні троянди красиво цвіли цього року, передають Патріоти України. Удобрювати троянди слід у березні, коли почнуть з’явля...
Згідно з даними Японського товариства з вивчення ожиріння, найменша ймовірність розвитку будь-яких хвороб у людини з індексом маси тіла 22. Нагадуємо, що індекс маси тіла розраховується як співвідношення ваги й зросту за формулою: вага (кг) поділена на...