Класичним варіантом є цибуля. Овоч, тонко нашаткований, зробить котлети соковитими. Попередньо цибулю можна також обсмажити до золотистості на олії. До речі, обсмажити в котлети можна не лише цибулю, а й гриби - так смак буде просто неймовірним, передають Патріоти України.
Крім цибулі, у фарш можна додати часник, якщо вам подобається його смак. Він чудово поєднується зі смаком м’яса, котлети виходять ароматними і насиченими.
Якщо фарш вийшов занадто рідким, можна звернутися до картоплі. Потрібно відварити кілька картоплин і розм’яти їх на пюре. Також більш щільним фарш зробить яєчний жовток, вмішаний у м’ясну масу.
Якщо ж у вас, навпаки, занадто щільний фарш, його можна "розбавити" бульйоном і навіть простою водою. Головна умова — щоб рідкий компонент був холодним.
Забезпечити нові смакові відтінки допоможуть крупи. Їх можна додати до котлет замість хліба — це манка, булгур, рис чи вівсянка. Манку і вівсянку можна додавати сирими, але треба дати фаршу постояти, щоб крупа набухла.
Власники собак часто помічають, як перед сном їхній улюбленець починає кружляти, дряпати чи копати свій лежак, ковдру або навіть диван. Це може здаватися кумедним чи безглуздим - але насправді таке підготовче ритуальне поведінка має давнє й цілком логі...
Побачити чхаючого кота - доволі миле видовище. Але що, якщо це повторюється часто? Як і в людей, чхання у котів - це захисна реакція організму, яка допомагає очищати носові проходи. Проте в деяких випадках часте або сильне чхання може бути ознакою, пер...