Ви не знали цього про котлети! Ось що треба додати в фарш, щоб страва стала особливо смачною

Класичним варіантом є цибуля. Овоч, тонко нашаткований, зробить котлети соковитими. Попередньо цибулю можна також обсмажити до золотистості на олії. До речі, обсмажити в котлети можна не лише цибулю, а й гриби - так смак буде просто неймовірним, передають Патріоти України.

Крім цибулі, у фарш можна додати часник, якщо вам подобається його смак. Він чудово поєднується зі смаком м’яса, котлети виходять ароматними і насиченими.

Якщо фарш вийшов занадто рідким, можна звернутися до картоплі. Потрібно відварити кілька картоплин і розм’яти їх на пюре. Також більш щільним фарш зробить яєчний жовток, вмішаний у м’ясну масу.

Якщо ж у вас, навпаки, занадто щільний фарш, його можна "розбавити" бульйоном і навіть простою водою. Головна умова — щоб рідкий компонент був холодним.

Забезпечити нові смакові відтінки допоможуть крупи. Їх можна додати до котлет замість хліба — це манка, булгур, рис чи вівсянка. Манку і вівсянку можна додавати сирими, але треба дати фаршу постояти, щоб крупа набухла.

"Золоті правила"! Як зберегти фрукти та овочі свіжими якомога довше

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:00

Досі відвідуєте продуктові магазини частіше, ніж хотілося, тому що овочі і фрукти у вашому холодильнику псуються надто швидко? Тоді дочитайте до кінця, передають Патріоти України. Фудблогерка Емі Кросс у своєму Instagram поділилась чудовим лайфхаком зі...

Забудете про проблему! Як за дві хвилини позбутися неприємного запаху в холодильнику

п’ятниця, 26 липень 2024, 19:55

Якщо скористатися такими підручними засобами, вам не доведеться мити холодильник, неприємний запах зникне, як і не було, передають Патріоти України. Наразі літо, а світло вимикають настільки часто, що продукти в холодильнику псуються дуже швидко. І щоб...