Ви не знали цього про котлети! Ось що треба додати в фарш, щоб страва стала особливо смачною

Класичним варіантом є цибуля. Овоч, тонко нашаткований, зробить котлети соковитими. Попередньо цибулю можна також обсмажити до золотистості на олії. До речі, обсмажити в котлети можна не лише цибулю, а й гриби - так смак буде просто неймовірним, передають Патріоти України.

Крім цибулі, у фарш можна додати часник, якщо вам подобається його смак. Він чудово поєднується зі смаком м’яса, котлети виходять ароматними і насиченими.

Якщо фарш вийшов занадто рідким, можна звернутися до картоплі. Потрібно відварити кілька картоплин і розм’яти їх на пюре. Також більш щільним фарш зробить яєчний жовток, вмішаний у м’ясну масу.

Якщо ж у вас, навпаки, занадто щільний фарш, його можна "розбавити" бульйоном і навіть простою водою. Головна умова — щоб рідкий компонент був холодним.

Забезпечити нові смакові відтінки допоможуть крупи. Їх можна додати до котлет замість хліба — це манка, булгур, рис чи вівсянка. Манку і вівсянку можна додавати сирими, але треба дати фаршу постояти, щоб крупа набухла.

Це справді працює! Як перестати заїдати стрес

середа, 10 грудень 2025, 17:45

Їсти, коли на роботі конфлікт, їсти, коли в сім'ї розлади та постійно заїдати будь-який стрес — з такою проблемою стикається кожна третя людина. Як результат ми отримуємо проблеми зі здоров'ям і зайву вагу. Експерти кажуть: не дозволяйте своїм емоціям ...

Пеніс бика, таракан у сирі, летючі миші на грилі: Музей огидно\ їжі у Берліні вражає - експозиція, яку не витримують навіть сміливці!

середа, 10 грудень 2025, 17:36

У Мальме та Берліні працюють музеї, у які слабкодухим краще не заходити. Це - Музеї огидної їжі, де зібрано понад 80 найвідразливіших “делікатесів” світу, здатних довести навіть найсміливіших до нудоти, передають Патріоти України. Серед експонатів — пе...