Ви не знали цього про котлети! Ось що треба додати в фарш, щоб страва стала особливо смачною

Класичним варіантом є цибуля. Овоч, тонко нашаткований, зробить котлети соковитими. Попередньо цибулю можна також обсмажити до золотистості на олії. До речі, обсмажити в котлети можна не лише цибулю, а й гриби - так смак буде просто неймовірним, передають Патріоти України.

Крім цибулі, у фарш можна додати часник, якщо вам подобається його смак. Він чудово поєднується зі смаком м’яса, котлети виходять ароматними і насиченими.

Якщо фарш вийшов занадто рідким, можна звернутися до картоплі. Потрібно відварити кілька картоплин і розм’яти їх на пюре. Також більш щільним фарш зробить яєчний жовток, вмішаний у м’ясну масу.

Якщо ж у вас, навпаки, занадто щільний фарш, його можна "розбавити" бульйоном і навіть простою водою. Головна умова — щоб рідкий компонент був холодним.

Забезпечити нові смакові відтінки допоможуть крупи. Їх можна додати до котлет замість хліба — це манка, булгур, рис чи вівсянка. Манку і вівсянку можна додавати сирими, але треба дати фаршу постояти, щоб крупа набухла.

А ви це знали? Чи справді банани допомагають схуднути

субота, 27 липень 2024, 13:15

Незалежно від того, чи це теплий шматочок бананового хліба, корисний смузі чи просто перекус перед тренуванням, банани можуть стати смачним і поживним доповненням до вашого раціону. Вони багаті на важливі речовини, такі як харчові волокна, вітаміни B6 ...

Лише спробуйте! Такі котлети ви ще не готували - з риби, рису та моркви

субота, 27 липень 2024, 12:12

Звичайні рибні котлети всі добре знають. І те що їх можна подати з рисом на гарнір теж. А от рецепт приготування, де все це разом поєднано, знають не всі. Пропонуємо спробувати приготувати рибні котлети з рисом та морквою, бо котлети виходять ніжні та ...