
Класичним варіантом є цибуля. Овоч, тонко нашаткований, зробить котлети соковитими. Попередньо цибулю можна також обсмажити до золотистості на олії. До речі, обсмажити в котлети можна не лише цибулю, а й гриби - так смак буде просто неймовірним, передають Патріоти України.
Крім цибулі, у фарш можна додати часник, якщо вам подобається його смак. Він чудово поєднується зі смаком м’яса, котлети виходять ароматними і насиченими.
Якщо фарш вийшов занадто рідким, можна звернутися до картоплі. Потрібно відварити кілька картоплин і розм’яти їх на пюре. Також більш щільним фарш зробить яєчний жовток, вмішаний у м’ясну масу.
Якщо ж у вас, навпаки, занадто щільний фарш, його можна "розбавити" бульйоном і навіть простою водою. Головна умова — щоб рідкий компонент був холодним.
Забезпечити нові смакові відтінки допоможуть крупи. Їх можна додати до котлет замість хліба — це манка, булгур, рис чи вівсянка. Манку і вівсянку можна додавати сирими, але треба дати фаршу постояти, щоб крупа набухла.
Кава по-різному подається у різних країнах, і в Швеції існує незвичайна традиція - додавати у каву яйце. Це роблять для особливого смаку: кава стає м’якшою та ніжнішою. Але крім кулінарної користі, цей напій сприяє здоров’ю печінки, передають Патріоти ...
Наш мозок - це найпотужніший "м’яз" нашого тіла, який потребує не лише тренувань, а й правильного харчування. Те, що ми їмо щодня, безпосередньо впливає на концентрацію, пам’ять, швидкість мислення та емоційний стан, передають Патріоти України. Деякі п...