Ви неправильно перете махрові рушники: ТОП-2 нюанси, про які слід знати

Буває так, що махрові рушники, які ви придбали, більше не такі м’які та пухнасті, як були при покупці, вони стали жорсткими та менш приємними на дотик. Це пов’язано з неправильним способом прання, передають Патріоти України.

Однак не слід засмучуватися, адже є ефективний метод, який поверне вашим рушникам їхню первісну м’якість і пишність.

Щоб уникнути необхідності пошуку нових махрових рушників, можна вдатися до однієї простої поради, яка поверне їм початковий стан. Все, що вам знадобиться, це оцет та тенісні м’ячі, пише prostoway.

Як прати махрові рушники: 2 важливі моменти

  1. Замість використання прального порошку варто застосовувати гель для прання, що відчутно покращить результати прання і збереже м’якість тканин.
  2. Для покращення якості прання можна покласти кілька тенісних м’ячиків у пральну машину під час процесу. Замість звичайного кондиціонера додайте трохи оцту у відсік для кондиціонера. Прати треба за температури 40 або 60 градусів.

Це справді працює! Учені назвали дієту, що знижує стрес

субота, 31 серпень 2024, 19:05

Нещодавні дослідження показують, що дотримання середземноморської дієти може допомогти знизити рівень стресу, передають Патріоти України. На відміну від західного раціону, який часто асоціюється з підвищеним стресом, середземноморська дієта, багата на ...

Помилка може дорого коштувати! Як не звести нанівець ефект від вживання ліків

субота, 31 серпень 2024, 18:06

У Міністерстві охорони здоров’я розповіли, яких помилок припускаються пацієнти при вживанні різних препаратів. У відомстві зазначили, ці похибки можуть зіпсувати ефект від лікування, передають Патріоти України. У МОЗ закликають уважно читати інструкцію...