Ви неправильно використовували друшляк - простий спосіб злити макарони за лічені секунди

Запропонований спосіб зливу макаронів здається набагато швидшим. Відео вразило багатьох користувачів і вони вирішили спробувати його самі, передають Патріоти України.

Чоловік виявив, що багато людей, ймовірно, неправильно використовують друшляк, коли справа доходить до зливу макаронів. Його метод виявився набагато ефективнішим, повідомляє Мirror.

Під час приготування страв із макаронів переважна більшість із нас, не замислюючись, ставить друшляк вертикально в раковину, перш ніж виливати в нього відварені макарони. Однак, якою б випробуваною і надійною не була ця техніка, існує набагато простіший і акуратніший спосіб виконання такого завдання.

Користувач соціальної мережі TikTok на ім'я @tiger_lee_uk вразив підписників своїм "лайфхаком з макаронами", яким вони поділилися у відповідь на запитання: "Покажіть мені лайфхак, який ви одного разу випадково побачили і тепер він є стандартною практикою у вашому житті".

У ролику чоловік почав з того, що злив макарони звичайним способом, перекинувши черепашки в друшляк, поставлений у раковину, разом із невеликою кількістю окропу. Несхвально погрозивши пальцем, він розкрив свою нову техніку, яка полягає в приміщенні друшляка в каструлю і обережному виливанні води.

Такий спосіб дій здається набагато швидшим. Відео, яке набрало 706 000 лайків, вразило багатьох користувачів і вони вирішили спробувати його самі.

Одна людина прокоментувала: "Чому я не знав цього раніше". Інший написав: "Тепер я роблю це саме таким способом. Так набагато простіше, і друшляк легше чистити". Третій, будучи шеф-кухарем, порадив: "Вода для макаронів дуже цінна, залиште її для додавання в соус — вона загустить соус для тих самих макаронів".

Все дуже просто! Як приготувати натуральний дезодорант для чутливої шкіри

четвер, 26 вересень 2024, 23:10

Існує безліч рецептів приготування натурального дезодоранту, але цей цікавий тим, що в ньому, на відміну від інших, взагалі не використовується харчова сода, яка може викликати подразнення шкіри, передають Патріоти України. На сторінці Herbal Academy р...

А ви це знали? Скільки потрібно рухатися, якщо у вас сидяча робота - дослідження вчених

четвер, 26 вересень 2024, 18:48

Вчені підрахували, скільки вправ потрібно робити в день, щоб "компенсувати" сидячу роботу. Згідно з дослідженнями, до 40 хвилин фізичної активності щодня є правильним обсягом, щоб збалансувати 10 годин сидіння на місці, передають Патріоти України. Щопр...