Ви неправильно зберігали хліб! Що робити, щоб він залишався свіжим до тижня

Під час зберігання хлібу господині допускають багато помилок. Через це досить часто залишки хлібу або ціла буханка просто викидаються у смітник, адже вони покрились пліснявою або стали твердими, передають Патріоти України.

Щоб такого не відбувалось, потрібно вміти правильно зберігати хліб. Як це робити, розбирався Mirror. Мауріціо Лео, пекар та засновник The Perfect Loaf наголошує, що ні в якому разі не можна зберігати хліб у холодильнику, адже там він зачерствіє набагато швидше, ніж при кімнатній температурі. Замість цього методу експерт пропонує скористатись іншим, набагато дієвішим.

Найкращим методом, на думку експерта, є зберігання хлібу у вощаному папері. Тільки там він залишиться таким же м’яким, яким він вийшов з печі. Вощаний папір містить у собі віск. Саме завдяки таким особливостям, хліб залишиться свіжим протягом 7 днів, і не набере у себе зайву вологу. Лео також каже, що замість вощаного паперу можна використовувати і звичайні паперові рушники. Але вони діють не настільки добре, і термін зберігання хлібу буде трішки коротшим.

А ви це знали? Навіщо професійні кулінари сиплють у всі десерти сіль

неділя, 12 травень 2024, 17:19

Більшість господарок свято вірить у те, що призначення солі полягає лише в тому, щоб робити їжу солоною. Разом з тим сіль є потужним підсилювачем смаку. Додавання невеликої кількості солі до десерту допоможе вам краще розкрити улюблені продукти та відч...

Господиням на замітку! Як врятувати рідке картопляне пюре всього одним інгредієнтом

неділя, 12 травень 2024, 12:30

Надто густе пюре виглядає неапетитним. Надто рідке — викликає неоднозначні враження. Ідеальна консистенція — помірна густота. В цьому випадку страва стає ніжна та м’яка. Таке пюре з картоплі хочеться їсти самому та пригощати інших. Якщо в процесі приго...