
Сосиски - це улюблена швидка страва для багатьох, особливо на сніданок. Хоч усі знають, що це не найкорисніший продукт, ми часто робимо одну серйозну помилку при їх розігріванні. А вона може мати небезпечні наслідки для здоров’я, передають Патріоти України.
Експерти попереджають: занадто гаряче і довге нагрівання призводить до утворення шкідливих хімічних сполук — нітрозамінів, які мають потенціал викликати рак.
Звертайте увагу на склад: менше консервантів, азотанів і азотитів — більше натурального м’яса. Від цього залежить не тільки смак, а й ваша безпека.
Червона ікра - дуже смачний і корисний продукт суперфуд, багатий на легкозасвоюваний білок, омега-3 жирні кислоти, вітаміни (A, D, E, групи B) і мінерали (йод, цинк, фосфор, залізо), які зміцнюють імунітет. Червону ікру можна їсти як самостійну страву,...
Різдво швидко наближається, а це означає, що варто задуматися про святкове меню. Риба завжди є однією з головних страв у польських домівках у цю пору року. Секрет правильного приготування полягає в тому, щоб зробити її ніжною всередині та хрусткою зовн...