Сосиски - це улюблена швидка страва для багатьох, особливо на сніданок. Хоч усі знають, що це не найкорисніший продукт, ми часто робимо одну серйозну помилку при їх розігріванні. А вона може мати небезпечні наслідки для здоров’я, передають Патріоти України.
Експерти попереджають: занадто гаряче і довге нагрівання призводить до утворення шкідливих хімічних сполук — нітрозамінів, які мають потенціал викликати рак.
Звертайте увагу на склад: менше консервантів, азотанів і азотитів — більше натурального м’яса. Від цього залежить не тільки смак, а й ваша безпека.
Цей яблучний пиріг - справжнє втілення осіннього затишку. Він готується всього за годину, але здатен підкорити серце кожного, хто його скуштує. Аромат кориці, ніжна текстура тіста та соковиті яблука створюють десерт, який стане зіркою вашого столу, пер...
Якщо ви часто перебуваєте на сонці, вас може хвилювати ризик розвитку меланоми - небезпечного раку шкіри. Але нове дослідження показує, що існує спосіб знизити цей ризик, який виходить за межі сонцезахисного крему, передають Патріоти України. У дослідж...