Ви ніколи не схуднете, якщо: ТОП-6 помилок, які роблять багато жінок

Українська зіркова тренерка Аніта Луценко назвала шість помилок, які допускають люди, коли намагаються скинути зайву вагу. Більшість із них є поширеними серед жінок і часто залишаються поза увагою, передають Патріоти України.

Майже усі із цих проблем залежать від сили волі та власного бажання.

Якщо виконувати ці речі, омріяну фігуру можна побачити нескоро:

- "Якщо будеш відео з тренуваннями просто зберігати, а не робити".

Часто відбувається таке, що ідеальне відео із тренуванням знайдено, а часу на саме заняття не вистачає чи немає бажання. Важливо повертатися до обраних тренувань та працювати над своїм тілом.

- Якщо постійно будеш ставити собі цілі схуднути швидко".

Схуднення – це повільний і монотонний процес, тому тут потрібно лише запасти терпіння та працювати над ідеальною собою.

- "Якщо 3 дні на суворій дієті і 4 дні обжорства замість нормального постійного [харчування] і без перекусів".

Збалансований раціон дуже важливий для функціональної роботи організму.

- "Якщо будеш замість зміни своїх дрібних щоденних звичок – купувати й сподіватись на таблетки для схуднення".

Робота над собою – більша частина вкладу в ідеальну фігуру.

- "Якщо будеш сприймати зайву вагу тільки як естетичну проблему, а не проблему комплексну".

Гарне тіло залежить не лише від зовнішніх форм та кількості жиру, а й стану усього організму.

- "Якщо будеш звертати увагу на дрібні моменти, що впливають на схуднення на 0,00001%, і ігнорувати базові правила, які впливають на 98% на процес".

Зацикленість на дрібницях не зможе привести до якісного результату.

Що робити, щоб деруни не розвалювалися

четвер, 13 червень 2024, 18:13

Якщо ви також любите деруни, тоді вміння їх готувати дуже потрібне. На перший погляд, все надзвичайно просто та зрозуміло. Треба потерти картоплю, додати кілька інгредієнтів та швидко посмажити деруни. А що ж робити, якщо вони вирішили розвалюватися, п...

Навіщо заливати печінку окропом на 2 хвилини: Ось якою вийде страва

четвер, 13 червень 2024, 17:12

Якщо продукт деякий час полежить у молоці, то він втратить гіркоту і набуде ніжності. Однак досвідчені господині ще заливають печінку окропом. Такий спосіб замочування має кілька переваг перед “молочним”. По-перше, він забирає менше часу. По-друге, стр...