
Чай є одним із найпопулярніших напоїв у всьому світі, а тому не дивно, що у багатьох культурах є свої традиції його розпивання. Наприклад, у Китаї чайна церемонія тривала дві години, передають Патріоти України.
Хоча у швидкому темпі сучасного світу на це може не вистачати часу, проте поціновувачам цього напою буде корисно знати, що різні сорти чаю краще розкривають свої смакові якості за різних температур.
Як говориться в матеріалі Дао, у гарячій воді чай швидше віддає свої корисні речовини, а тому заварювати його варто саме таким чином навіть якщо ви любите прохолодні напої.
Воду варто кип’ятити до появи на поверхні бульбашок, а посуд, з якого будете пити напій, варто прогріти перед розливом. Однак не поспішайте відразу ж заливати окріп, оскільки для різних сортів чаю краще підійде своя температура:
Якщо під рукою немає градусника, можна залишити окріп охолонути на 5 хвилин, щоб отримати воду температурою 70-80 градусів.
Електромобілі можуть прослужити понад 20 років, але їхня найдорожча частина - акумулятор (вартість заміни $ 5000-$ 20000+) - часто зношується через поширені помилки власників. Ресурс Slash Gear виділяє п'ять критичних промахів, передають Патріоти Украї...
Достатній сон важливий для здоров’я, але має значення не лише його тривалість - важливо й те, коли ми прокидаємося. Експерти визначили найкорисніший час для ранкового підйому, передають Патріоти України. Доктор Пратік Гопані з лікарні SVR у Мумбаї стве...