
Чай є одним із найпопулярніших напоїв у всьому світі, а тому не дивно, що у багатьох культурах є свої традиції його розпивання. Наприклад, у Китаї чайна церемонія тривала дві години, передають Патріоти України.
Хоча у швидкому темпі сучасного світу на це може не вистачати часу, проте поціновувачам цього напою буде корисно знати, що різні сорти чаю краще розкривають свої смакові якості за різних температур.
Як говориться в матеріалі Дао, у гарячій воді чай швидше віддає свої корисні речовини, а тому заварювати його варто саме таким чином навіть якщо ви любите прохолодні напої.
Воду варто кип’ятити до появи на поверхні бульбашок, а посуд, з якого будете пити напій, варто прогріти перед розливом. Однак не поспішайте відразу ж заливати окріп, оскільки для різних сортів чаю краще підійде своя температура:
Якщо під рукою немає градусника, можна залишити окріп охолонути на 5 хвилин, щоб отримати воду температурою 70-80 градусів.
Господині слідкують за чистотою холодильника та піклуються про відсутність неприємних запахів у ньому. Але чи замислювалися ви, чому вода накопичується всередині вашого холодильника? Виявляється, що за це відповідає один невеликий компонент. Його слід ...
15 листопада за новим календарем (28 листопада за старим) - день пам'яті святих Гурія, Самона і Авіви, які жили в III-IV століттях, і святого Паїсія Величковського, родом з України. 15 листопада розпочинається Різдвяний піст (в народі - Пилипівка.- ПУ)...