Ви ще такої смакоти не куштували! Курочка під соковитою і ніжною яєчною скоринкою (рецепт)

Пропонуємо вам приготувати досить цікаву страву. Курочка запікається в духовці, виходить соковита і ніжна. Вона відмінно підійде в якості страви до обіду або вечері. Не вимагає гарніру, хіба що легкого овочевого салату в якості доповнення, передають Патріоти України.

Необхідні продукти:

  • 8 курячих стегенець
  • 4 курячих яйця
  • 150 грамів сметани
  • 1 столова ложка гірчиці
  • 1 чайна ложка лимонного соку
  • сіль, перець
  • рослинна олія

Починаємо приготування:

  1. М'ясо миємо й просушуємо паперовим рушником, потім солимо і перчимо до смаку. Перекладаємо на розпечену сковороду і обсмажуємо до легкої рум'яності.
  2. У яєць відокремлюємо білки від жовтків.
  3. До жовтків додаємо сметану, гірчицю, видавлюємо лимонний сік, додаємо сіль і перець за смаком. Все добре перемішуємо вінчиком.
  4. Курку перекладаємо в форму для випічки і заливаємо приготованим соусом.
  5. До білків додаємо дрібку солі і збиваємо до стійких піків. Готову масу перекладаємо зверху на курку, розрівнюємо.
  6. Відправляємо заготовку в духовку, розігріту до 180 градусів. Випікаємо протягом 20-25 хвилин, а потім дістаємо і подаємо до столу.

Смачного!

Не робіть помилок! Названо популярний продукт, який не варто готувати у фритюрниці

п’ятниця, 28 лютий 2025, 23:10

Аерофритюрниця останнім часом стала дуже популярним приладом. Вважається, що у ній можна приготувати все – від випікання пирогів до хрусткої смаженої картоплі для вечері, передають Патріоти України. Але, як виявилося, є продукти, які не варто готувати ...

Бережіться! Що робить газована вода з вашою печінкою і чому її називають солодкою отрутою

п’ятниця, 28 лютий 2025, 19:09

Газовані напої давно стали частиною раціону багатьох людей, проте їхня дія на організм часто недооцінюється. Окрім негативного впливу на серце, вагу та зуби, вони можуть серйозно нашкодити печінці, передають Патріоти України. Надмірне споживання цукру ...