Пропонуємо вам
приготувати досить цікаву страву. Курочка запікається в духовці,
виходить соковита і ніжна. Вона відмінно підійде в якості страви до
обіду або вечері. Не вимагає гарніру, хіба що легкого овочевого салату в
якості доповнення, передають Патріоти України.
Необхідні продукти:
8 курячих стегенець
4 курячих яйця
150 грамів сметани
1 столова ложка гірчиці
1 чайна ложка лимонного соку
сіль, перець
рослинна олія
Починаємо приготування:
М'ясо
миємо й просушуємо паперовим рушником, потім солимо і перчимо до смаку.
Перекладаємо на розпечену сковороду і обсмажуємо до легкої рум'яності.
У яєць відокремлюємо білки від жовтків.
До жовтків додаємо сметану, гірчицю, видавлюємо лимонний сік, додаємо сіль і перець за смаком. Все добре перемішуємо вінчиком.
Курку перекладаємо в форму для випічки і заливаємо приготованим соусом.
До білків додаємо дрібку солі і збиваємо до стійких піків. Готову масу перекладаємо зверху на курку, розрівнюємо.
Відправляємо
заготовку в духовку, розігріту до 180 градусів. Випікаємо протягом
20-25 хвилин, а потім дістаємо і подаємо до столу.
Багато користувачів смартфонів переживають за свою конфіденційність і збереження персональних даних, адже думають, що їхній гаджет може "підслуховувати". Справді, частина інформації може витікати, але це не означає, що вона потрапляє до рук зловмисникі...