Відварюючи макарони і крупи, зокрема рис, господині зазвичай проціджують зайву воду після приготування. Для такої махінації використовують сито з ручкою чи друшляк, всередину яких виливають вміст каструлі. Однак, є набагато простіший спосіб, передають Патріоти України.
Як правильно проціджувати макарони та рис, розповіла блогерка з ніком Ash Reid у одному зі своїх відео в YouTube.
Відтак, для такого способу вам знадобиться друшляк чи сито з ручкою. Однак, відваривши макарони чи крупу, не поспішайте виливати в них вміст.
Весь секрет полягає у наступному: друшляк чи сито потрібно встановити зверху на каструлю, наче кришку. І тільки після цього перевертати тару.
Таким чином вся зайва вода збіжить, а макарони чи крупа залишаться у каструлі і не доведеться зайвий раз перекладати відварену їжу
Також у процесі приготування макаронів існує одна поширена проблема – вироби можуть злипатися під час варіння. Для того, щоб уникнути неприємних наслідків, скористайтеся наступними порадами:варіть макарони у каструлі з товстим дном і широкими стінками;
У світі здорового харчування з’явився новий фаворит - ройбуш. Його все частіше називають "африканським еліксиром довголіття", і не даремно. Цей ароматний, янтарний настій не лише смачний, а й напрочуд корисний. Чим ройбуш кращий за каву і чорний чай? Р...
Помідори – це овоч, який має яскравий смак і насичений аромат, без яких важко уявити літні салати чи домашні страви. Проте багато хто звик одразу класти їх у холодильник, вважаючи, що так вони довше залишаться свіжими. Насправді це поширена помилка, як...