Відварюючи макарони і крупи, зокрема рис, господині зазвичай проціджують зайву воду після приготування. Для такої махінації використовують сито з ручкою чи друшляк, всередину яких виливають вміст каструлі. Однак, є набагато простіший спосіб, передають Патріоти України.
Як правильно проціджувати макарони та рис, розповіла блогерка з ніком Ash Reid у одному зі своїх відео в YouTube.
Відтак, для такого способу вам знадобиться друшляк чи сито з ручкою. Однак, відваривши макарони чи крупу, не поспішайте виливати в них вміст.
Весь секрет полягає у наступному: друшляк чи сито потрібно встановити зверху на каструлю, наче кришку. І тільки після цього перевертати тару.
Таким чином вся зайва вода збіжить, а макарони чи крупа залишаться у каструлі і не доведеться зайвий раз перекладати відварену їжу
Також у процесі приготування макаронів існує одна поширена проблема – вироби можуть злипатися під час варіння. Для того, щоб уникнути неприємних наслідків, скористайтеся наступними порадами:варіть макарони у каструлі з товстим дном і широкими стінками;
Якщо ви розглядаєте можливість дотримання раціону з низьким вмістом вуглеводів, врахуйте, що не всі вуглеводні продукти шкодять здоров'ю та провокують набір зайвої ваги. Ба більше, вони можуть підтримувати метаболізм і знижувати ризик серцево-судинних ...
Ідеальний відтінок губної помади визначається гармонійним поєднанням кольтору та світла, але якщо певний колір підвищує вашу впевненість, не зволікайте, використовуйте його, передають Патріоти України. Першим кроком до пошуку ідеального відтінку є врах...