Молода картопля це надзвичайно корисний та смачний овоч, який можна готувати по-різному. Найчастіше її відварюють та подають із зеленню та маслом. І, здавалося б, що складного зварити картоплю? Але навіть тут багато господинь припускають помилки, які псують передусім користь овочу, передають Патріоти України.
Редакція FoodOboz зібрала інформацію та поділиться двома найпоширенішими помилками, які не варто припускати, готуючи молоду картоплю.
Помилка 1 – чищення
Перш за все варто відзначити, що молоду картоплю краще не чистити від шкірки. Вона ще зовсім молода, ніжна і до того ж у ній міститься велика концентрація корисних вітамінів та мікроелементів. Найкраще у такому випадки просто ретельно помити картоплю від забруднень і зварити в мундирі.
Помилка 2 – вода
Зазвичай картоплю варять так: кладуть овоч у каструлю, заливають холодною водою, ставлять на вогонь та доводять до готовності. Однак, робити так не можна. Досвідчені кухарі рекомендують опускати картоплю лише у гарячу киплячу воду. Тільки у такому випадку можливо зберегти всю користь популярного літнього суперфуду.
Іноді найнеочевидніші вибори багато про нас розповідають. Навіть такі, як звуки, які ми вважаємо заспокійливими. На зображенні показані чотири варіанти звуків, кожен із яких відповідає певним рисам характеру та цінностям. Оберіть той, який найбільше ва...
Розморожування м’яса при кімнатній температурі - найпоширеніша помилка, яку допускають на кухні. Багато хто просто залишає продукт на столі, щоб той швидше відтанув. Але цей зручний метод може зробити м’ясо небезпечним для вживання - особливо влітку, к...