Молода картопля це надзвичайно корисний та смачний овоч, який можна готувати по-різному. Найчастіше її відварюють та подають із зеленню та маслом. І, здавалося б, що складного зварити картоплю? Але навіть тут багато господинь припускають помилки, які псують передусім користь овочу, передають Патріоти України.
Редакція FoodOboz зібрала інформацію та поділиться двома найпоширенішими помилками, які не варто припускати, готуючи молоду картоплю.
Помилка 1 – чищення
Перш за все варто відзначити, що молоду картоплю краще не чистити від шкірки. Вона ще зовсім молода, ніжна і до того ж у ній міститься велика концентрація корисних вітамінів та мікроелементів. Найкраще у такому випадки просто ретельно помити картоплю від забруднень і зварити в мундирі.
Помилка 2 – вода
Зазвичай картоплю варять так: кладуть овоч у каструлю, заливають холодною водою, ставлять на вогонь та доводять до готовності. Однак, робити так не можна. Досвідчені кухарі рекомендують опускати картоплю лише у гарячу киплячу воду. Тільки у такому випадку можливо зберегти всю користь популярного літнього суперфуду.
Кава - ароматний, бадьорий і для багатьох незамінний напій для початку дня. Але фахівці попереджають: не сам кофеїн, а те, як саме ви п’єте каву, може завдати шкоди вашому здоров’ю. Від температури напою до добавок - деякі звички виявляються набагато ...
Косметичні засоби напряму контактують з нашою шкірою, тож можуть впливати на її здоров’я. Особливо, якщо не дотримуватись термінів придатності косметики, передають Патріоти України. Але який саме термін використання таких продуктів вважається безпечним...