Ви варите молоду картоплю неправильно! Дві найголовніші помилки

Молода картопля це надзвичайно корисний та смачний овоч, який можна готувати по-різному. Найчастіше її відварюють та подають із зеленню та маслом. І, здавалося б, що складного зварити картоплю? Але навіть тут багато господинь припускають помилки, які псують передусім користь овочу, передають Патріоти України.

Редакція FoodOboz зібрала інформацію та поділиться двома найпоширенішими помилками, які не варто припускати, готуючи молоду картоплю.

Помилка 1 – чищення

Перш за все варто відзначити, що молоду картоплю краще не чистити від шкірки. Вона ще зовсім молода, ніжна і до того ж у ній міститься велика концентрація корисних вітамінів та мікроелементів. Найкраще у такому випадки просто ретельно помити картоплю від забруднень і зварити в мундирі.

Помилка 2 – вода

Зазвичай картоплю варять так: кладуть овоч у каструлю, заливають холодною водою, ставлять на вогонь та доводять до готовності. Однак, робити так не можна. Досвідчені кухарі рекомендують опускати картоплю лише у гарячу киплячу воду. Тільки у такому випадку можливо зберегти всю користь популярного літнього суперфуду.

А ви це знали? Чи справді банани допомагають схуднути

субота, 27 липень 2024, 13:15

Незалежно від того, чи це теплий шматочок бананового хліба, корисний смузі чи просто перекус перед тренуванням, банани можуть стати смачним і поживним доповненням до вашого раціону. Вони багаті на важливі речовини, такі як харчові волокна, вітаміни B6 ...

Лише спробуйте! Такі котлети ви ще не готували - з риби, рису та моркви

субота, 27 липень 2024, 12:12

Звичайні рибні котлети всі добре знають. І те що їх можна подати з рисом на гарнір теж. А от рецепт приготування, де все це разом поєднано, знають не всі. Пропонуємо спробувати приготувати рибні котлети з рисом та морквою, бо котлети виходять ніжні та ...