
Яйця - це основа для сніданку мільйонів. Від омлету до яєчні - варіантів безліч. Але смажені яйця, хоч і смачні, часто супроводжуються олійним жиром та зайвими калоріями. Проте є хитрість, яка зробить ваш сніданок здоровішим і навіть смачнішим, передають Патріоти України.
Кулінарка Ренне з Kudos Kitchen ділиться секретом: замість сковороди використовуйте аерофритюрницю. Так яйця будуть менш жирні, швидші в приготуванні й не втратять смаку.
Інгредієнти:
Як приготувати:
Цей простий кухонний лайфхак — ідеальний варіант для тих, хто хоче поєднати смак, здоров’я та швидкість приготування. Один раз спробуєте — і сковорідка залишиться в шафі надовго.
Цей тест допоможе дізнатися щось нове про себе та весело провести час. Подивіться на малюнок і скажіть, що ви бачите. Кожен сприймає ілюстрацію по-своєму - це оптична ілюзія, яка відкриває особливості вашої особистості, передають Патріоти України. 1. М...
Дослідники встановили, що віддалена або гібридна робота може позитивно впливати на психічне здоров’я, передусім у жінок із ментальними труднощами. Найкращим форматом для них виявився гібридний графік: переважно робота з дому та 1–2 робочі дні в офісі. ...