
Яйця - це основа для сніданку мільйонів. Від омлету до яєчні - варіантів безліч. Але смажені яйця, хоч і смачні, часто супроводжуються олійним жиром та зайвими калоріями. Проте є хитрість, яка зробить ваш сніданок здоровішим і навіть смачнішим, передають Патріоти України.
Кулінарка Ренне з Kudos Kitchen ділиться секретом: замість сковороди використовуйте аерофритюрницю. Так яйця будуть менш жирні, швидші в приготуванні й не втратять смаку.
Інгредієнти:
Як приготувати:
Цей простий кухонний лайфхак — ідеальний варіант для тих, хто хоче поєднати смак, здоров’я та швидкість приготування. Один раз спробуєте — і сковорідка залишиться в шафі надовго.
Атеросклероз може розвиватися роками непомітно - без болю, без тривожних симптомів. Іноді перший дзвінок - серцевий напад. Дізнайтеся, які приховані сигнали варто помічати і коли варто перейти в режим пильності, передають Патріоти України. Якщо ноги бо...
Найнеприємніше у макіяжі - це коли ретельно нанесена пудра вже за кілька годин "зникає" з обличчя або збирається плямами. Здавалося б, вирішення проблеми полягає у виборі дорогої косметики чи професійних пензлів, передають Патріоти України. Але візажис...