На сайті українського кулінара Євгена Клопотенка пояснили, на що потрібно звернути увагу під час вибору сала, передають Патріоти України.
У матеріалі зазначили, що головне – безпека продукту. Важливо з'ясувати, чи проходило сало санітарну експертизу, чи є сертифікат про його безпеку. Тому не варто купувати цей продукт на стихійних ринках.
Краще вибирати сало від молодої тварини. Щоб це визначити, треба проштрикнути сало ножем. Якщо продукт свіжий, його буде легко проштрикнути ножем, він буде м'яким, а скоринка – ніжною. Краще вибирати сало без м'ясних прожилок, завтовшки до 3–5 см.
Лікарка-гастроентерологиня Наталія Сидорець попередила, що сало – дуже калорійний продукт: 100 г містять приблизно 900 ккал. Бажано вживати 20–30 г сала на день і переважно в першій половині дня.
Якщо ви плануєте придбати новий MacBook у 2025 році, вибір між MacBook Air і MacBook Pro може стати непростим завданням. Обидві лінійки мають свої унікальні переваги, що підходять для різних сценаріїв використання. Ця стаття допоможе вам зробити правил...
Багато хто, прагнучи позбутися зайвих кілограмів, ретельно контролює свій раціон та регулярно займається спортом. Однак бувають випадки, коли, незважаючи на всі зусилля, стрілка ваг вперто показує одне й те саме число. Причиною цього можуть бути не лиш...