Виберіть дзеркало - і дізнайтеся риси вашої особистості, про які ви не знали


Психогеометрія є досить новою технікою для оцінки різних типів особистості. Коли ми бачимо ряд форм, нашу увагу автоматично привертає одна з них, передають Патріоти України.

Цей вибір визначається освітою, навколишнім середовищем, досвідом взаємин, професією, а також характеристиками когнітивного функціонування. Це означає, що результати цього тесту можуть змінюватися з плином часу, в залежності від змін, які відчувають люди.

1. Коло

Люди, які обрали це дзеркало зосереджуються на навколишньому середовищі, а не на собі: вони прагнуть зробити все можливе, щоб ощасливити своїх друзів, родичів і колег. Вони чудові слухачі, які можуть дати цінні поради і «почитати» інших людей.

У будь-якому конфлікті вони готові грати роль миротворців, але вони не завжди відчувають межі приватності і можуть вступати в розмови навіть з незнайомими людьми.

Люди «кола» нелогічні і непослідовні, трохи ледачі, щедрі і чутливі. Як правило, у них глибокий і приємний голос і гарне почуття гумору. Вони характеризуються непереборним шармом, ентузіазмом в мові і любов’ю до зручного і навіть повсякденного одягу.

2. Трикутник

Люди, які обрали це дзеркало, володіють лідерськими якостями. Однак, вони більше зосереджені на просуванні, ніж на роботі і продуктивності.

Вони зосереджені на своїх власних цілях і відчувають себе добре в умовах високої конкуренції, вони знають, як приймати рішення не тільки щодо себе, а й інших, і їм це дуже подобається.

Ці люди дорожать своєю репутацією, але неохоче допускають помилки, хоча в будь-якій ситуації вони можуть побудувати ефективний і змістовний діалог, гідний найталановитіших політиків. Їх поважають, іноді навіть бояться.

Що стосується особистих якостей цієї людини, вони вважають за краще йти на роботу раніше за інших, навряд чи є ситуація, яка може дестабілізувати їх, вони прагнуть бути повністю поінформованими і знають, як вирішувати проблеми, вони гарні для командної роботи.

3. Квадрат / прямокутник

Приймаючи рішення, ці люди керуються принципами логіки і можуть самоорганізовуватися, як і навколишні, тому вони зазвичай займають адміністративні посади. Їх старанність в поєднанні з рішучістю і впертістю робить їх дуже ефективними в вирішенні проблем.

Ті, хто вибирають прямокутник, характеризуються практичністю, пунктуальністю, раціональним мисленням, повагою до умовностей, вірністю в особистих відносинах і в своїх ідеях.

Вони вважають за краще говорити тихо і без поспіху, їм не подобається підвищувати голос, але їм важко спілкуватися через відсутність бажання виділитися: їх мова сповнена штампів і кліше. Представники цього типу особистості чисті і суворі, що проявляється в їх виборі одягу.

А ви це знали? Коли треба солити картоплю під час смаження

субота, 27 липень 2024, 21:12

Хочете картоплю зі смачною золотою скоринкою? Для цього треба не тільки правильно обробити саму картоплю, а й своєчасно її солити, щоб не було ефекту вареного овоча, передають Патріоти України. У вас вийде хрумка скоринка, якщо ви посолите картоплю піс...

Лише спробуйте! Ось що слід пити на ніч, щоб швидко схуднути і позбутися живота

субота, 27 липень 2024, 17:48

Аби позбутися зайвої ваги без жодних зусиль, дієтологи рекомендують включити до раціону ці корисні напої, але варто пам’ятати, що вони не замінять повноцінного харчування, передають Патріоти України. Розповідаємо, які напої треба пити на ніч, щоб зайві...